Beste prijs garantie Saman Groep

Beste prijs garantie van de Saman Groep

Gegarandeerd de beste prijs

Gegarandeerd de beste prijs

Heb je een beter aanbod voor hetzelfde product elders? Geen probleem, dan matchen wij de prijs! Wij garanderen jou de laagste prijs én verzekeren je van onze hoge kwaliteit service. Hoe werkt de beste prijsgarantie?

1. Prijzen vergelijken

Heb je een beter aanbod voor hetzelfde product elders? 

2. Neem contact op met je adviseur

Via jouw adviseur stuur je ons jouw verzoek tot de laagste prijs. Stuur daarbij ook de offerte waarop het lagere tarief en de voorwaarden duidelijk te zien zijn.

3. Je krijgt gegarandeerd de laagste prijs

Wij controleren en verwerken je verzoek. Klopt jouw prijs? Dan krijg je een nieuwe offerte met de lagere prijs. Makkelijk!

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt