0

Broxo 6-15 onthardingszout 25kg

12,50 incl. btw

Broxo zout is een merk van Akzo Nobel en staat bekend om de hoge waterzuivering. Het is onthardingszout dat onder hoge druk wordt geperst. Hierdoor ontstaan er geen papresten van het zout onder in de waterzuiveringsinstallatie. Broxo zout is gebaseerd op vacuümzout en heeft een zuiverheidsgehalte van minimaal 99,8%. 

De unieke structuur van het Broxo zout zorgt ervoor dat er geen verstoppingen in de apparatuur ontstaan. Dankzij de grofheid van het onthardingszout, wat tussen de 6 en 15 mm ligt, kan de apparatuur hier goed mee overweg. Doordat Broxo zout gebruikt kan worden bij vrijwel alle waterontharders, is dit het meest bekende merk regeneerzout op de markt.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: onthardingszout Categorieën:
E-mail dit product

Broxo zout is van een constante kwaliteit, waardoor u kunt rekenen op een maximale efficiëntie van uw wateronthardingsinstallatie. Bovendien is het Broxo zout vrij van verontreinigingen zodat er geen verstoppingen ontstaan en zorgt voor veilig gebruik van zacht water.

  • Zeer zuivere hoge druk samengeperste vacuümzout (99,8% NaCl)
  • Voor gebruik in huishoudelijke en industriële installaties
  • Granules van 6 mm tot 15 mm
  • Vrij van reststoffen
  • Lost gelijkmatig en geleidelijk aan
  • Uitstekende prestatie
  • Efficiënt – voorkomt dure onderhoud

U zou het misschien niet denken, maar de gevolgen van hard water zijn aanzienlijk. Er zijn maar weinig plaatsen waar de gewenste waterhardheid van 4-5 dH (duitse Hardheid) wordt behaald. Op Schouwen-Duiveland is deze hardheid zelfs 8,8 dH!

Daar is een oplossing voor: De waterontharder. Bij de aanschaf van een waterontharder is onthardingszout onmisbaar. 

De verbruiksduur van één zak 25 kilo onthardingszout is bij elk type waterontharder afwijkend. Bel gerust één van onze adviseurs voor meer informatie via tel.: 0111-412647