Zonnepanelen van de Saman Groep

Zonnepanelen in Valkenswaard, een goede keuze!

Vrijblijvend advies

Benieuwd welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw situatie en hoeveel jij kunt besparen? Vraag jouw vrijblijvend advies op maat aan.

Zonnepanelen aanschaffen in Valkenswaard

Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen kopen in Valkenswaard? Dan heb je mogelijk veel vragen. Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig om mijn energieverbruik te dekken? Welke soorten zonnepanelen passen het beste bij mijn situatie en is mijn dak eigenlijk wel geschikt voor het opwekken van zonne-energie? Als jouw zonnepanelen installateur in Valkenswaard, biedt de Saman Groep antwoord op al deze vragen. Wij verzorgen niet alleen de volledige installatie van jouw zonnestroomsysteem, maar staan ook garant voor service en onderhoud. Nu en in de toekomst.

Zonnepanelen Zeeland

10% korting op zonnepanelen tijdens de Zin in Zon weken!

Hoeveel zonnepanelen in Valkenswaard kopen?

Wil je uitrekenen hoeveel zonnepanelen in Valkenswaard je nodig hebt? Dan is het belangrijk om rekening te houden met enkele factoren. Onze vakkundige adviseur helpt je hier graag bij. Weet je bijvoorbeeld hoeveel stroom je elk jaar in huis verbruikt? Dit kun je terugvinden op de jaarafrekening van je energieleverancier. Denk daarnaast ook eens na of jouw stroombehoefte verandert in de toekomst. Wil je bijvoorbeeld elektrisch gaan rijden en jouw elektrische auto thuis kunnen opladen? Of misschien wil je in de toekomst wel een warmtepomp kopen. Hierdoor neemt jouw stroomverbruik in de toekomst toe. Het is slim om hiermee nu al rekening te houden als je zonnepanelen wil kopen in Valkenswaard.

Naast jouw stroombehoefte, is het ook belangrijk om te kijken naar jouw dak. Hoeveel zonnepanelen passen er op jouw dak en heb je last van schaduwvorming door bijvoorbeeld een dakkapel of schoorsteen? Deze factoren spelen ook een rol in het bepalen van de juiste zonnepanelen installatie. Wanneer je zonnepanelen op het dak worden geplaatst richting het zuiden, op een hellingshoek van 35 graden, geniet jij van het beste rendement. De zonnepanelen wekken dan de meeste stroom op. Maar, ook wanneer jouw hellingshoek of de oriëntatie van je dak anders is, kun je zelf veel stroom opwekken met zonnepanelen tegenwoordig.

Een andere belangrijke factor is jouw persoonlijke voorkeur. Er zijn heel veel verschillende zonnepanelen beschikbaar, ieder met specifieke voordelen. De meeste van onze klanten in Valkenswaard kiezen voor zwarte zonnepanelen. Deze monokristallijne zonnepanelen hebben een hoog rendement en zorgen voor een mooie uitstraling op je dak. Jouw vakkundige adviseur zoekt altijd naar een zonnepanelen installatie die perfect past bij jouw wensen en situatie.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Zonnepanelen in Valkenswaard kiezen? Dit is de terugverdientijd!

Wanneer je kiest in Valkenswaard voor zonnepanelen, dan is dat erg interessant. Je verdient de zonnepanelen namelijk gemiddeld vaak al binnen 4 jaar terug. Dit komt omdat de zon veel schijnt. Gemiddeld geniet je in Valkenswaard van 1.700 zonuren per jaar. Een zonnige gemeente dus!

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

10% korting op alle zonnepanelen tijdens de Zin in Zon weken! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan!

In Valkenswaard zonnepanelen kopen bij installateur Saman Groep

De Saman Groep begrijpt als ervaren zonnepanelen bedrijf heel goed dat de keuze voor een zonnepanelen installatie niet alleen een belangrijke beslissing is, maar ook een investering. Daarom begeleiden we jou volledig van advies tot montage en onderhoud. Zo kun jij met vertrouwen zonnepanelen kopen en geld besparen op je energierekening. Wij komen altijd bij jou thuis langs voor een persoonlijk adviesgesprek en situatiecheck.

Wil je meer weten over hoe jij ook profiteren van zonne-energie in Valkenswaard? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres