Zonnepanelen van de Saman Groep

Zonnepanelen in Tilburg, goed geregeld!

Vrijblijvend advies

Benieuwd welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw situatie en hoeveel jij kunt besparen? Vraag jouw vrijblijvend advies op maat aan.

Zonnepanelen aanschaffen in Tilburg

Wil je zonnepanelen kopen in Tilburg? Wij begrijpen dat er dan waarschijnlijk veel op je afkomt. Weet je bijvoorbeeld hoeveel zonnepanelen je nodig hebt? En hoe lang is de terugverdientijd van zonnepanelen eigenlijk? Welk type zonnepanelen zijn het beste en is het mogelijk om zonne-energie op te wekken op mijn dak? Als zonnepanelen installateur in Tilburg geven wij je bij de Saman Groep alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Ook kunnen wij de volledige installatie van jouw zonnestroominstallatie in Tilburg verzorgen en zijn we 24/7 bereikbaar voor service en onderhoud.

Zonnepanelen Zeeland

10% korting op zonnepanelen tijdens de Zin in Zon weken!

Welk aantal zonnepanelen in Tilburg heb ik nodig?

Wanneer je nadenkt over het installeren van een zonnepanelensysteem, is het belangrijk dat je rekening houdt met een paar dingen om te bepalen hoeveel zonnepanelen in Tilburg je nodig hebt. Hierbij denken we graag met je mee. Allereerst kijken we naar hoeveel stroom je ieder jaar verbruikt. Je stroomverbruik is afhankelijk van de grootte van jouw huishouden en de elektrische apparaten die je gebruikt. Heb je een elektrische auto of wil je deze in de toekomst aanschaffen, dan houden we hier ook rekening mee bij het bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt. Daarnaast is ieder dak uniek. Daarom kijken we ook naar de beschikbare ruimte en de dakconstructie en letten we op eventuele obstakels, zoals een schoorsteen of dakkapel. Deze obstakels kunnen namelijk zorgen voor schaduw op je zonnepanelen. Zonnepanelen kopen in Tilburg levert het meeste rendement op wanneer deze op een hellingshoek van 35 graden, gericht op het zuiden worden geplaatst. Maar, is jouw dak gericht op het westen, noorden of oosten, dan bestaan ook daarvoor prima oplossingen.

Ten slotte speelt jouw persoonlijke voorkeur natuurlijk ook een rol. Je hebt keuze uit verschillende soorten zonnepanelen, elk met hun eigen voordelen. Welk type zonnepanelen vind je mooi? De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor zwarte zonnepanelen. Dit noemen ze ook wel monokristallijn zonnepanelen. Dit type zonnepanelen heeft een hoge opbrengst en mooie uitstraling op jouw dak. Wij zorgen er in ieder geval voor dat het systeem wordt afgestemd om jouw verbruik en energiebehoeften. Doordat wij rekening houden met al deze factoren, maken we een voorstel dat perfect past bij jou.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Wat is de terugverdientijd in Tilburg van zonnepanelen?

Omdat de prijzen van zonnepanelen de afgelopen jaren sterk zijn gedaald en de prijs van stroom sterk is gestegen, is de terugverdientijd van zonnepanelen in Tilburg verrassend kort. Bovendien ligt het aantal uur dat de zon schijnt in Tilburg gemiddeld op 1.700 zonuren per jaar. Dat maakt het rendement van zonnepanelen extra interessant. Je verdient de kosten van een compleet systeem inclusief montage gemiddeld al binnen 4 jaar terug.

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

10% korting op alle zonnepanelen tijdens de Zin in Zon weken! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan!

Waarom zonnepanelen kopen in Tilburg bij de Saman Groep?

Als ervaren zonnepaneel bedrijf begrijpen wij dat de keuze van de juiste zonnepanelen in Tilburg niet altijd makkelijk is. Bovendien begrijpen we dat het investeren in zonnepanelen niet iets is wat je dagelijks doet. Daarom vinden we het belangrijk om je op een persoonlijke manier te begeleiden en te adviseren, van begin tot eind. Zo kun je met vol vertrouwen zonnepanelen aanschaffen in Tilburg en flink besparen op je energierekening. Onze ervaren adviseur staat voor je klaar om bij jou thuis je wensen te bespreken en de situatie te bekijken. En met onze vestiging in Tilburg, zijn onze deskundige zonnestroomspecialisten altijd in de buurt. Met meer dan 100 jaar ervaring in techniek en ruim 20 jaar in duurzame energie, kun je rekenen op onze uitgebreide kennis en expertise, en we garanderen altijd de beste prijs.

Wil je meer weten hoe jij kunt profiteren van zonnepanelen in Tilburg? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres