Zonnepanelen van de Saman Groep

Zonnepanelen in Nuenen, goed geregeld!

Vrijblijvend advies

Benieuwd welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw situatie en hoeveel jij kunt besparen? Vraag jouw vrijblijvend advies op maat aan.

Zonnepanelen aanschaffen in Nuenen

Denk je erover na om zonnepanelen te kopen in Nuenen? Dan is het logisch dat je heel wat vragen hebt. Weet je bijvoorbeeld hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om je energiebehoefte te dekken? En wat de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen is in Nuenen? Heb je ook al nagedacht over welk type zonnepanelen het best past bij jouw situatie en of jouw dak geschikt is voor het opwekken van zonne-energie? Als zonnepanelen installateur in Nuenen biedt de Saman Groep jou alle nodige informatie om een weloverwogen keuze te maken. Bovendien verzorgen wij de volledige installatie van jouw zonnestroomsysteem en zijn we altijd bereikbaar voor service en onderhoud.

€ 500 korting op alle warmtepompen tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals!

Hoeveel zonnepanelen in Nuenen heb ik nodig?

Het is belangrijk om rekening te houden met enkele factoren wanneer je wil uitrekenen hoeveel zonnepanelen in Nuenen je nodig hebt. Hierin denkt onze vakkundige adviseur graag met je mee. Weet je bijvoorbeeld hoeveel stroom je jaarlijks verbruikt? Het gemiddeld stroomverbruik hangt af van de grootte van jouw huishouden en het aantal elektrische apparaten dat je gebruikt. Houdt echter ook rekening met de toekomst. Wil je bijvoorbeeld jouw elektrische auto thuis opladen of je woning gaan verwarmen met een warmtepomp? Dan neemt je stroomverbruik verder toe.

Los van jouw persoonlijke situatie en wensen kijken wij ook altijd naar jouw dak. Hoeveel ruimte heb je op je dak voor zonnepanelen? En zijn er eventueel obstakels die een negatieve invloed op het rendement van zonnepanelen kunnen hebben? Denk hierbij aan een dakkapel of schoorsteen. Wil je het beste rendement uit je zonnepanelen in Nuenen halen? Dan moeten deze worden gemonteerd op een hellingshoek van 35 graden, gericht op het zuiden. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wanneer de hellinghoek van jouw dak of dankoriëntatie anders is, zonnepanelen niet interessant zijn. Tegenwoordig is de techniek achter zonnepanelen zo ver ontwikkeld dat je in allerlei verschillende situaties een mooie opbrengst kunt realiseren.

Jouw persoonlijke voorkeur speelt natuurlijk ook een rol. Er is een diversiteit aan zonnepanelen beschikbaar, elk met specifieke voordelen. Welk type zonnepanelen spreekt jou aan? De meeste van onze klanten in Brabant kiezen zonnepanelen met een zwarte kleur. Deze zonnepanelen worden ook wel monokristallijne zonnepanelen genoemd. Dit type staat bekend om het hoge rendement en fraaie uitstraling op het dak. Wij zorgen ervoor dat het zonnestroomsysteem aansluit op jouw verbruik, energiebehoeften en smaak en doen altijd een persoonlijk voorstel dat naadloos aansluit bij jouw wensen.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

In Nuenen zonnepanelen kopen? Dit is de terugverdientijd!

Wanneer je in Nuenen zonnepanelen wil kopen, profiteer je van een aantrekkelijke terugverdientijd. Dit komt door de dalende zonnepanelen prijs en de stijgende stroomprijzen. Met gemiddeld 1.700 zonuren in Nuenen per jaar, is het rendement van zonnepanelen bijzonder interessant. De investering in een compleet zonnepanelensysteem, inclusief installatie, verdien je gemiddeld binnen 4 jaar terug.

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

10% korting op alle zonnepanelen tijdens de Zin in Zon weken! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan!

Waarom zonnepanelen kopen in Nuenen bij zonnepanelen installateur Saman Groep?

Als ervaren zonnepaneel bedrijf begrijpen wij dat het kiezen van een volledige zonnestroominstallatie een belangrijke beslissing en investering is. Daarom biedt de Saman Groep volledige ondersteuning en begeleiding van start tot finish. Zo kun je vol vertrouwen overstappen op duurzame energie en maximaal besparen op je energierekening. Onze deskundige adviseurs bieden vrijblijvend advies bij jou thuis voor een op maat gemaakte oplossing.

Benieuwd hoe jij ook kunt profiteren van zonne-energie in Nuenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kennisbank

Meer over zonnepanelen

Lees meer over zonnepanelen in onze kennisbank.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres