Zonnepanelen van de Saman Groep

Zonnepanelen in Goes, duurzaam besparen!

Vrijblijvend advies

Benieuwd welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw situatie en hoeveel jij kunt besparen? Vraag jouw vrijblijvend advies op maat aan.

Zonnepanelen aanschaffen in Goes

Denk jij erover na om zonnepanelen in Goes aan te schaffen? Wij begrijpen dat je hierover veel vragen kunt hebben. Weet je bijvoorbeeld hoeveel zonnepanelen je nodig hebt? En wat is voor jou een acceptabele terugverdientijd van zonnepanelen in Goes? De Saman Groep is jouw zonnepanelen installateur in Goes. Onze vakkundige adviseur geeft jou alle nodige informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Daarnaast zorgen onze gecertificeerde monteurs voor een goed werkende installatie en staan we altijd klaar om jou te helpen met service en onderhoud, mocht er onverhoopt een probleem opdoen.

Zonnepanelen Zeeland

€ 500 korting op alle warmtepompen tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals!

Hoeveel zonnepanelen kopen in Goes?

Wanneer je erover nadenkt om zonnepanelen te kopen in Goes, is het erg belangrijk dat je rekening houdt met verschillende dingen. De basis van ons advies komt voort uit jouw jaarlijkse stroomverbruik, de mogelijkheden op jouw dak en jouw toekomstige stroombehoefte. Verwacht je bijvoorbeeld dat jouw gezinsgrootte de komende jaren gaat veranderen? Dan verandert je stroombehoefte mee. Ook als je nadenkt over elektrisch rijden of het aanschaffen van een warmtepomp, verandert jouw stroombehoefte in de toekomst. Het is belangrijk om hier nu al over na te denken bij het kiezen van een zonnepaneleninstallatie.

Wanneer jouw zonnepanelen kunnen worden gemonteerd op een hellingshoek van 35 graden, gericht naar het zuiden, dan leveren ze het meeste rendement op. Maar, ook wanneer jouw dak gericht is naar het oosten, noorden of westen, kun je veel stroom opwekken met jouw zonnepanelen in Goes. Zelfs wanneer je last hebt van schaduwvorming door bijvoorbeeld een boom, dakkapel of schoorsteen.

Verder houdt onze adviseur ook altijd rekening met jouw persoonlijke voorkeur. Daarom kun je kiezen uit verschillende typen zonnepanelen. Wanneer onze klanten in Goes zonnepanelen kopen, kiezen de meeste voor zwarte zonnepanelen. Dit zijn monokristallijn zonnepanelen en kenmerken zich door een hoge opbrengst. Daarnaast zien ze er ook mooi uit op je dak. Wij zoeken altijd naar een zonne-energiesysteem passend bij jouw wensen en situatie. Daarom ben je verzekerd van de perfecte installatie voor jou.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Welke terugverdientijd hebben zonnepanelen in Goes?

Doordat de prijs van zonnepanelen de laatste jaren is gedaald, maar de prijzen voor energie zijn gestegen, zijn zonnepanelen in Goes ontzettend interessant. Gemiddeld verdien je de investering al binnen 4 jaar terug. Daarnaast zorgt het aantal zonuren in Goes voor een extra aantrekkelijk rendement op zonnepanelen. Jaarlijks schijnt de zon namelijk gemiddeld 1.700 uur!

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

10% korting op alle zonnepanelen tijdens de Zin in Zon weken! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan!

Jouw zonnepanelen installateur in Goes

De Saman Groep is een gespecialiseerd zonnepaneel bedrijf. Wij begrijpen als geen ander dat de keuze voor zonnepanelen niet alleen belangrijk, maar ook een investering is. Daarom vinden we het belangrijk om jou persoonlijk te adviseren en te begeleiden bij de aanschaf van een zonnestroominstallatie. Zo kun jij vol vertrouwen overstappen naar duurzame energie. De Saman Groep heeft ruim 20 jaar expertise opgebouwd in verduurzaming en ruim 100 jaar ervaring in de technische sector. Daardoor kunnen wij jou verzekeren van topkwaliteit en uitstekende service.

Wil jij op jouw dak in Goes zonnepanelen? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoeveel jij bespaart op de energierekening.

Kennisbank

Meer over zonnepanelen

Lees meer over zonnepanelen in onze kennisbank.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres