Zonnepanelen van de Saman Groep

Zonnepanelen in Eindhoven, slimme keuze!

Vrijblijvend advies

Benieuwd welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw situatie en hoeveel jij kunt besparen? Vraag jouw vrijblijvend advies op maat aan.

Zonnepanelen aanschaffen in Eindhoven

Wil je in Eindhoven zonnepanelen kopen? Dan is het logisch dat je waarschijnlijk veel vragen hebt. Hoeveel zonnepanelen heb je bijvoorbeeld nodig? En wat is de terugverdientijd van zonnepanelen? De Saman Groep geeft jou als ervaren zonnepanelen installateur in Veldhoven alle informatie om een goede beslissing te kunnen maken. Ook verzorgen onze gecertificeerde monteurs de volledige installatie van jouw zonnepanelen en kun je ons 24/7 bereiken voor service en onderhoud.

Zonnepanelen Overijssel

10% korting op zonnepanelen tijdens de Zin in Zon weken!

Hoeveel zonnepanelen in Eindhoven kopen?

Als je nadenkt over zonnepanelen kopen in Eindhoven, dan is het belangrijk dat je aandacht hebt voor een aantal punten. Om te kunnen bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, kijkt onze adviseur altijd eerst naar hoeveel stroom je jaarlijks verbruikt. Jouw stroombehoefte is afhankelijk van hoeveel elektrische apparaten je gebruikt en hoe groot jouw huishouden is. Rijd je daarnaast elektrisch of wil je dit in de toekomst gaan doen en je elektrische auto thuis kunnen opladen? Dan is het slim om hier nu alvast rekening mee te houden. Ook de beslissing of je in de toekomst wil overstappen op een warmtepomp zorgt voor een verandering in jouw stroombehoefte op termijn. Meestal zoeken wij naar een oplossing die je verbruik zo goed mogelijk dekt.

Zonnepanelen rendement

Verder is natuurlijk ieder dak uniek. Daarom kijken we naast naar de beschikbare ruimte ook naar eventuele obstakels die voor schaduw kunnen zorgen op de zonnepanelen. Denk hierbij aan een schoorsteen, boom of dakkapel. Wanneer je zonnepanelen in de schaduw liggen wekken ze minder stroom op. Om het meeste rendement uit je zonnepanelen in Veldhoven te halen, moeten deze richting het zuiden worden gemonteerd. Bij voorkeur op een hellingshoek van 35 graden. Is jouw dak gericht op het westen, oosten of op het noorden? Ook dan zijn er oplossingen met zonnepanelen die een prima rendement opleveren.

Verschillende typen zonnepanelen

Tot slot nemen we jouw persoonlijke voorkeur natuurlijk ook mee in ons advies. Wij bieden verschillende typen zonnepanelen aan, elk met hun eigen voordelige eigenschappen. Heb jij voorkeur voor een type zonnepaneel? De meeste van onze klanten kiezen voor zwarte zonnepanelen. Dit type heet monokristallijn zonnepanelen. Deze zwarte zonnepanelen kenmerken zich door een hoge opbrengst en strakke uitstraling op jouw dak. Door de zonnepaneleninstallatie af te stemmen op jouw energiebehoeften, situatie en persoonlijke voorkeur, ben je verzekerd van een aanbod dat perfect bij jou past.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Wat is de terugverdientijd in Eindhoven van zonnepanelen?

De afgelopen jaren zijn de prijzen van zonnepanelen sterk gedaald. De prijs van stroom is daartegenover sterk gestegen. Daardoor is de terugverdientijd in Eindhoven van zonnepanelen gemiddeld slechts vijf jaar. Dit komt mede doordat de zon in Eindhoven zo’n 1.700 uur per jaar schijnt. Een zonnige gemeente die het rendement van zonnepanelen extra interessant maakt.

Rekenhulp

Bereken je besparing met zonnepanelen

Wil je kopen of huren?

Ken je je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks stroomverbruik in

Hoeveel zonnepanelen wil je?

8

Geschatte opbrengst

3238kWh/jaar

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

inclusief huurprijs

0

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

10% korting op alle zonnepanelen tijdens de Zin in Zon weken! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan!

Waarom zonnepanelen kopen in Eindhoven bij de Saman Groep?

Als ervaren zonnepaneel bedrijf begrijpen wij dat het kiezen van de juiste zonnepanelen in Eindhoven niet altijd eenvoudig is. Daarnaast gaat het om een investering die je waarschijnlijk niet elke dag doet. Daarom vinden wij het belangrijk om jou op een persoonlijke manier te adviseren en van A tot Z te begeleiden. Zo kun je met vertrouwen zonnepanelen kopen in Eindhoven en veel geld besparen op je energierekening. Onze deskundige adviseur staat voor je klaar om bij jou thuis je wensen door te nemen en de situatie te bekijken. En vanuit onze vestiging in Veldhoven, zijn de zonnestroomspecialisten van de Saman Groep altijd in de buurt. Inmiddels heeft de Saman Groep meer dan 100 jaar ervaring in techniek en ruim 20 jaar in duurzame energie. Daardoor kunnen wij jou verzekeren van uitgebreide kennis en kunde én garanderen we altijd de beste prijs.

Wil je meer weten hoe jij kunt profiteren van zonnepanelen in Eindhoven? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres