Zierikzee verduurzaamt

Al honderden inwoners doen mee. Ook uw woning is geschikt!

Steeds meer inwoners van Zierikzee kiezen ervoor om zonnepanelen te kopen of te huren om zelf duurzaam stroom op te wekken. Met zonnepanelen wekt u zelf op uw dak stroom op door gebruik te maken van zonlicht. Doordat u zelf uw stroom opwekt, hoeft u ook minder stroom af te nemen bij uw energieleverancier. Dat bespaart al snel honderden euro’s op uw energierekening. Bovendien draagt u met zonnepanelen lokaal bij aan een schoner milieu in de gemeente Schouwen-Duiveland. En dat is wel zo belangrijk. Ook voor de volgende generatie.

Wanneer u (naast zonnepanelen) interesse heeft in bijvoorbeeld een warmtepompairco of zonneboiler, helpen wij u ook graag!

Daarom kiest u voor zonnepanelen van de Saman Groep

  • A-merken Meyer Burger en DMEGC
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
  • Betaal pas na plaatsing
  • Betaal vanaf 2023 0% btw
  • Tot 25 jaar garantie
Familie Lanser | Bruinisse | Zonnepanelen en Warmtepomp | Saman Groep

Ervaringen van Zonnepanelen klanten uit Zierikzee

“Uitstekende service en ze denken echt met je mee.”

Familie Heijboer uit Zierikzee

“De monteurs van de Saman Groep hebben echt goed werk geleverd; ze waren snel, netjes en hebben veel kennis van hun karwei!”

Familie Verhoek uit Zierikzee

Project met zonnepanelen in Zierikzee

In Zierikzee plaatste de Saman Groep 22 SunPower Maxeon 3 zonnepanelen op een plat dak. De zonnepanelen zijn gemonteerd op een maatwerkframe. Deze is in huis gemaakt door onze afdeling Constructie. Daardoor was het mogelijk om de zonnepanelen in een ideale hellingshoek te monteren ten opzichte van de zon. Ook levert de installatie zo optimaal rendement op.

SUNPOWER MAXEON 3 ZONNEPANELEN

Deze zonnepanelen installatie in Zierikzee heeft in totaal een vermogen van 8.580 Wattpiek. Daarmee levert deze installatie jaarlijks circa 8.151 kWh op. Omdat deze klant koos voor SunPower Maxeon 3 zonnepanelen, profiteert hij bovendien van de hoogste efficiëntie, duurzaamheid en garantie momenteel op de markt beschikbaar.

Doe ook mee in Schouwen-Duiveland

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Onze adviseur komt bij u in Zierikzee langs voor een persoonlijk adviesgesprek.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

zonnepanelen kopen of in Zierikzee? goed geregeld!

Duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen in Zierikzee en de gemeente Schouwen-Duiveland bereikbaar maken. Door aan de slag te gaan met innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzame energievoorziening, willen we dit bereiken. Daarnaast werken wij alleen met A-merk producten en topkwaliteit montagematerialen. Bovendien volgen onze eigen gecertificeerde vakmensen regelmatig trainingen en cursussen. Daardoor blijft de kwaliteit hoog. Ook bent u hierdoor verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Zonnepanelen op uw dak, zonder investering vooraf? Door zonnepanelen te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag!

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan