Roosendaal verduurzaamt met zonnepanelen

Al meer dan 9.000 zonnepanelen geplaatst in Noord-Brabant. Ook uw woning is geschikt!

Steeds meer woningeigenaren in de gemeente Roosendaal kiezen voor zonnepanelen kopen of huren. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met zonnepanelen wekt u op een duurzame wijze groene stroom op door gebruik te maken van gratis zonlicht. Ook hoeft u hierdoor veel minder stroom af te nemen bij uw energieleverancier. En door de stijgende energieprijzen, loont dat steeds meer. Het kopen of huren van zonnepanelen wordt dus steeds interessanter. Ondertussen draagt u ook nog lokaal bij aan een schoner milieu in de gemeente Roosendaal. En dat is wel zo belangrijk. Ook voor de volgende generatie.

Wanneer u (naast zonnepanelen) interesse heeft in bijvoorbeeld een airco, zonneboiler, warmtepomp, adviseren wij u graag!

Daarom kiest u voor zonnepanelen van de Saman Groep

  • A-merken Meyer Burger en DMEGC
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis of op afstand
  • Betaal pas na plaatsing
  • Betaal vanaf 2023 0% btw
  • Tot 25 jaar garantie
Zonnepanelen | Saman Groep | Breda

Ervaringen van Zonnepanelen klanten uit de omgeving Roosendaal

Het contact beviel erg goed. De adviseur gaf duidelijk uitleg over de mogelijkheden en de installatie. Ook de installatie is heel netjes en professioneel gedaan, zonder beschadigingen en onnodig breken. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Familie Snepvangers

“Ik vind het prettig dat ik een vast contactpersoon heb en dat de Saman Groep de installatie proactief monitort”

Familie de Groen

Project met zonnepanelen in de omgeving Roosendaal

Onze klant wenste topkwaliteit én maximaal rendement. Daarom plaatste de Saman Groep 18 SunPower zonnepanelen op een maatwerkframe. SunPower biedt het beste rendement en de meest efficiënte zonnepanelen momenteel op de markt verkrijgbaar. Deze installatie heeft in totaal een vermogen van maar liefst 6480 Wattpiek.

SOLAREDGE OMVORMER EN POWER OPTIMIZERS

De zonnepanelen zijn gekoppeld aan SolarEdge power optimizers en vervolgens aangesloten aan een SolarEdge omvormer. Deze zet de opgewekte stroom om in bruikbare wisselstroom. Heeft één zonnepaneel last van bijvoorbeeld schaduwvorming, dan heeft dit daardoor geen effect op de andere zonnepanelen.

Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

Zonnepanelen kopen of huren in Roosendaal? goed geregeld!

Wilt u in Roosendaal zonnepanelen kopen of huren? Duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen in de gemeente Roosendaal bereikbaar maken. Doordat we elke dag bezig zijn met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzame energievoorziening in uw gemeente, realiseren we dit. Ook werken we alleen met topkwaliteit montagematerialen en A-merk producten. Onze gecertificeerde vakmensen volgen bovendien regelmatig trainingen en cursussen. Daardoor blijft de kwaliteit hoog en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Zonnepanelen op uw dak, zonder investering vooraf? Door zonnepanelen te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag!

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan