Etten-Leur verduurzaamt

Al honderden inwoners doen mee. Ook uw woning is geschikt!

Met zonnepanelen kunt u op een duurzame manier zelf stroom opwekken. Heeft u als inwoner van Etten-Leur al zonnepanelen op uw dak? Naast dat zonnepanelen goed voor het milieu zijn, besparen ze ook in de portemonnee. U hoeft wanneer u zonnepanelen heeft namelijk veel minder stroom af te nemen van uw energieleverancier. En dat is – door de steeds verder stijgende energiekosten – ontzettend interessant. Door zonnepanelen te huren of te kopen draagt u lokaal in Etten-Leur bij aan een duurzame gemeente. En dat is ontzettend belangrijk. Ook voor de generatie na ons.

Wanneer u (naast zonnepanelen) interesse in bijvoorbeeld een zonneboiler, warmtepomp, airco heeft, dan adviseren wij u graag!

Daarom koopt of huurt u zonnepanelen bij de Saman Groep

  • A-merken Meyer Burger en DMEGC
  • Altijd vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
  • Betaal pas na plaatsing
  • Betaal vanaf 2023 0% btw
  • Tot 25 jaar garantie
Klantervaring Melissant - Zonnepanelen huren | Saman Groep

Ervaringen van Zonnepanelen klanten uit de omgeving van Etten-Leur

We kregen eerlijke voorlichting over de mogelijkheden die de niet echt gunstige ligging van ons huis bood. Ook het vervolgtraject na het eerste bezoek en de installaties zowel binnenshuis als buitenshuis verliepen zonder problemen. Bovendien ruimden de monteurs alles netjes op.

Familie Theunissen

Het rendement op de zonnepanelen is aanzienlijk. Sinds de installatie bespaar ik meer dan de helft aan energiekosten.

Familie de Groen

Project met zonnepanelen in de buurt van Etten-Leur

Onze klant in West-Brabant wenste topkwaliteit én maximaal rendement. Daarom plaatste de Saman Groep 18 SunPower zonnepanelen op een maatwerkframe. SunPower biedt het beste rendement en de meest efficiënte zonnepanelen momenteel op de markt verkrijgbaar. Deze installatie heeft in totaal een vermogen van maar liefst 6480 Wattpiek. Om de zonnepanelen te kunnen plaatsen op het platte dak, heeft Saman Constructie een maatwerkframe gemaakt. Hierdoor konden de panelen op de gewenste hellingshoek en ligging ten opzichte van de zon worden geplaatst. De klant in Oosterhout profiteert zo optimaal van het rendement van de zonnepanelen. De installatie is vervolgens met behulp van een kraan op het negen meter hoge dak gemonteerd.

Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

zonnepanelen kopen of huren in Etten-Leur? goed geregeld!

Het is ons doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar te maken voor iedereen in Etten-Leur. Als organisatie doen we dit door ons iedere dag te focussen op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een groenere energievoorziening. Ook werken wij alleen met A-merk montagematerialen en producten en volgen onze gecertificeerde collega’s bovendien met regelmaat technische trainingen en cursussen. Daardoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Zonnepanelen op uw dak, zonder investering vooraf? Door zonnepanelen te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag! Bovendien kunt u tussentijds de zonnepanelen overnemen zonder meerkosten!

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan