Breda verduurzaamt met zonnepanelen

Al meer dan 9.000 zonnepanelen geplaatst in Noord-Brabant. Ook uw woning is geschikt!

In de gemeente Breda kiezen steeds meer woningeigenaren om zonnepanelen te kopen of te huren. Daarmee wekt u zelf op een duurzame manier stroom op door gebruik te maken van zonlicht. Bovendien hoeft u daardoor minder stroom af te nemen bij uw energieleverancier. Met de steeds verder stijgende energietarieven wordt de investering in zonnepanelen dus steeds interessanter. Ook bespaart u al snel honderden euro’s op uw energierekening doordat u zelf stroom opwekt. En u draagt met zonnepanelen lokaal bij aan een schoner milieu in de gemeente Breda. Dat is wel zo belangrijk. Ook voor de volgende generatie.

Wanneer u (naast zonnepanelen) interesse heeft in bijvoorbeeld een warmtepomp, airco, zonneboiler, helpen wij u ook graag!

Daarom kiest u voor zonnepanelen van de Saman Groep

  • A-merken Meyer Burger en DMEGC
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
  • Betaal pas na plaatsing
  • Betaal vanaf 2023 0% btw
  • Tot 25 jaar garantie
Zonnepanelen | Saman Groep | Breda

Ervaringen van Zonnepanelen klanten uit de omgeving van Breda

Het contact beviel erg goed. De adviseur gaf duidelijk uitleg over de mogelijkheden en de installatie. Ook de installatie is heel netjes en professioneel gedaan, zonder beschadigingen en onnodig breken. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Familie Snepvangers

“Ik vind het prettig dat ik een vast contactpersoon heb en dat de Saman Groep de installatie proactief monitort”

Familie de Groen

Project met zonnepanelen in Breda

Onze klant wenste topkwaliteit én maximaal rendement. Daarom plaatste de Saman Groep 18 SunPower zonnepanelen op een maatwerkframe. SunPower biedt het beste rendement en de meest efficiënte zonnepanelen momenteel op de markt verkrijgbaar. Deze installatie heeft in totaal een vermogen van maar liefst 6480 Wattpiek.

SOLAREDGE OMVORMER EN POWER OPTIMIZERS

De zonnepanelen zijn gekoppeld aan SolarEdge power optimizers en vervolgens aangesloten aan een SolarEdge omvormer. Deze zet de opgewekte stroom om in bruikbare wisselstroom. Heeft één zonnepaneel last van bijvoorbeeld schaduwvorming, dan heeft dit daardoor geen effect op de andere zonnepanelen.

Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek en offerte aan te vragen.
  • Onze adviseur komt bij u in Breda langs voor een persoonlijk adviesgesprek.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie van uw zonnepanelen.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

In Breda zonnepanelen kopen of huren? goed geregeld!

Wilt u in de gemeente Breda zonnepanelen kopen of huren? De Saman Groep wil duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar maken. Dit doen we door iedere dag bezig te zijn met innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzame energievoorziening in uw gemeente. Ook werken we alleen met topkwaliteit montagematerialen en A-merk producten. Onze gecertificeerde vakmensen volgen bovendien regelmatig trainingen en cursussen. Daardoor blijft de kwaliteit hoog en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan voor de installatie van zonnepanelen in Breda bij de Saman Groep!

Zonnepanelen op uw dak, zonder investering vooraf? Door zonnepanelen te huren in Breda bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag!

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan