Bergen op Zoom helemaal duurzaam

Al meer dan 1.500 zonnepanelen in de gemeente Bergen op Zoom geplaatst. Ook uw woning is geschikt!

Heeft u als inwoner van de gemeente Bergen op Zoom al zonnepanelen op uw dak? Door zonnepanelen te kopen of te huren kunt u op een duurzame manier zelf stroom opwekken. Naast dat dit goed is voor het milieu, bespaart dit ook in de portemonnee. U hoeft namelijk veel minder stroom af te nemen van uw energieleverancier. En met de steeds verder stijgende energiekosten, is dat ontzettend interessant. Door zonnepanelen te kopen of te huren draagt u in de gemeente Bergen op Zoom lokaal bij aan een duurzamere gemeente. Dat is wel zo belangrijk. Ook voor de volgende generatie.

Heeft u (naast zonnepanelen) interesse in bijvoorbeeld een zonneboiler, warmtepomp, airco, dan adviseren wij u graag!

Daarom koopt of huurt u zonnepanelen bij de Saman Groep

  • A-merken Meyer Burger en DMEGC
  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Betaal pas na plaatsing
  • Betaal vanaf 2023 0% btw
  • Tot 25 jaar garantie
Klantervaring Melissant - Zonnepanelen huren | Saman Groep

Ervaringen van Zonnepanelen klanten uit de omgeving Bergen op Zoom

Het rendement op de zonnepanelen is aanzienlijk. Sinds de installatie bespaar ik meer dan de helft aan energiekosten.

Familie de Groen

We kregen eerlijke voorlichting over de mogelijkheden die de niet echt gunstige ligging van ons huis bood. Ook het vervolgtraject na het eerste bezoek en de installaties zowel binnenshuis als buitenshuis verliepen zonder problemen. Bovendien ruimden de monteurs alles netjes op.

Familie Theunissen

Project met zonnepanelen in de buurt van Bergen op Zoom

Onze klant in West-Brabant wenste topkwaliteit én maximaal rendement. Daarom plaatste de Saman Groep 18 SunPower zonnepanelen op een maatwerkframe. SunPower biedt het beste rendement en de meest efficiënte zonnepanelen momenteel op de markt verkrijgbaar. Deze installatie heeft in totaal een vermogen van maar liefst 6480 Wattpiek. Om de zonnepanelen te kunnen plaatsen op het platte dak, heeft Saman Constructie een maatwerkframe gemaakt. Hierdoor konden de panelen op de gewenste hellingshoek en ligging ten opzichte van de zon worden geplaatst. De klant profiteert zo optimaal van het rendement van de zonnepanelen. De installatie is vervolgens met behulp van een kraan op het negen meter hoge dak gemonteerd.

Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

Zonnepanelen kopen of huren in Bergen op Zoom? goed geregeld!

De Saman Groep heeft als doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar te maken voor iedereen in de gemeente Bergen op Zoom. We doen dit door ons elke dag te focussen op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdrage aan een duurzame energievoorziening. Bovendien werken wij enkel met A-merk montagematerialen en producten en volgen onze gecertificeerde collega’s met regelmaat technische trainingen en cursussen. Daardoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Zonnepanelen op uw dak, zonder investering vooraf? Door zonnepanelen te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag! Bovendien kunt u de panelen altijd tussentijds overnemen zonder meerkosten.

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan