0
2500 euro subsidie

Bouwt u een nieuw huis of heeft u een lage-energiewoning? Met de all-electric Daikin Altherma LT (lage temperatuur) warmtepomp kunt u uw woning en tapwater op een duurzame manier verwarmen. Ook kunt u met deze compacte warmtepomp optioneel koelen. De Daikin Altherma LT verwarmt of koelt uw woning door gebruik te maken van hernieuwbare energie uit de lucht.

Lees meer

Daikin Altherma LT2 warmtepomp 14.6 kW Binnendeel wandmodel

6.780,00 incl. btw

Bouwt u een nieuw huis of heeft u een lage-energiewoning? Met de all-electric Daikin Altherma LT (lage temperatuur) warmtepomp kunt u uw woning en tapwater op een duurzame manier verwarmen. Ook kunt u met deze compacte warmtepomp optioneel koelen. De Daikin Altherma LT verwarmt of koelt uw woning door gebruik te maken van hernieuwbare energie uit de lucht.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: KA01388 Categorie:
Huren v.a. 64,41 incl. btw p/m
Offerte aanvragen
  • Hoog rendement
  • Interessante subsidie
  • Minder tot geen gasverbruik meer
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?

Bouwt u een nieuw huis of heeft u een lage-energiewoning? Met de Daikin Altherma LT (lage temperatuur) warmtepomp kunt u uw woning en tapwater op een duurzame manier verwarmen. Ook kunt u met deze compacte all-electric warmtepomp optioneel koelen. De Daikin Altherma LT verwarmt of koelt uw woning door gebruik te maken van hernieuwbare energie uit de lucht. Daardoor bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten en verlaagt u uw CO²-uitstoot. Verder zijn verwarming, koelingen warm tapwater in één systeem verenigt in deze A++ warmtepomp. Door energiezuinige componenten en efficiënt prestaties te beheren profiteert u het hele jaar door van comfort. Tot slot kan de lucht-water warmtepomp worden aangesloten op elk type lage temperatuur afgiftesystemen die in moderne woningen worden gebruiken. Denk hierbij aan vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren. Dat is wel zo praktisch!

De vermelde prijs betreft de volgende levering en werkzaamheden:

  • Daikin Altherma LT2 14.6 kW Binnendeel wandmodel

Indien u kiest voor een warmtepomp inclusief montage de complete installatie op basis van onderstaande voorwaarden inclusief de volgende aansluitmaterialen:

  • Inlaatcombinatie
  • Vul-aftapkraan
  • Expansievat
  • Leiding- en aansluitmateriaal
  • Inclusief vloerdragers, thermostaat en excl. koeling

VOORWAARDEN VOOR MONTAGE van de Daikin Altherma LT2 warmtepomp

De standaard montagekosten van een warmtepomp zijn gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen warmtepomp bevinden. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden. De vermelde vermogens zijn gebaseerd op een watertemperatuur van 35 graden Celsius en 7 graden Celsius buitentemperatuur.

VOORWAARDEN VOOR SUBSIDIE op Daikin Altherma LT2 warmtepomp

De vermelde subsidie is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgd op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

Geluid van deze all-electric lucht-water warmtepomp

Het buitendeel van deze all-electric lucht-water warmtepomp produceert maximaal circa 40dB geluid op een afstand van 4 meter. 

Graag maken wij u erop attent dat de Saman Groep enkel warmtepompen monteert en onderhoud in Zuidwest-Nederland. Bent u woonachtig buiten ons werkgebied? Vraag dan naar de mogelijkheden met een doe-het-zelf pakket.

Merk Daikin
Naam Daikin Altherma LT2 warmtepomp 14.6 kW Binnendeel wandmodel
Model Altherma LT2
Energiebron Lucht
Vermogen (kW) 14.6
Uitvoering All-electric
Binnendeel Binnendeel wandmodel
Incl. boiler Nee
Standaard uitgevoerd met koeling Nee
Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! Bekijk reviews
8 ,5
"Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden"
De heer de Koning