Extra korting op onze duurzame producten

Dag van de Aarde

Duurzaam comfort

Op 22 april is het de Dag van de Aarde! Wij van de Saman Groep willen duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar maken.

Om duurzaam comfort nog bereikbaarder te maken, ontvang je nu € 500 korting op jouw zonnepanelenset en € 300 korting op al onze warmtepompen. Vraag voor 5 mei 2024 jouw vrijblijvend adviesgesprek aan om gebruik te maken van de Dag van de Aarde actie.

Onze duurzame producten

€ 500 korting

Zonnepanelen

Jaarlijkse opgewekt door onze klanten: 37.500.000 kWh

check

Hoge efficiëntie

check

Binnen 6 weken op jouw dak

€ 300 korting

Warmtepomp

Jaarlijks bespaart door onze klanten: 1.000.000m3 aardgas

check

Geschikt voor bijna elke woning

check

70% - 100% gas besparen

Dag van de Aarde

De Dag van de Aarde, jaarlijks op 22 april, viert milieubewustzijn en duurzaamheid wereldwijd. Het moedigt acties aan zoals schoonmaakacties, boomplantacties en bewustwordingscampagnes om de planeet te beschermen tegen bedreigingen zoals klimaatverandering en vervuiling, met als doel een gezondere toekomst voor iedereen te verzekeren.

Onze duurzame doelstellingen

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

Wij begrijpen dat we als bedrijf ook een belangrijke bijdrage moeten leveren om de wereld een stuk duurzamer te maken. Daarom werken wij elke dag aan verschillende initiatieven om onze bedrijfvoering en dienstverlening duurzamer en schoner te maken. Ons concrete doel? In 2030 worden al onze operationele werkzaamheden 100% energieneutraal uitgevoerd.

Groene bus, duurzame klus

100% Elektrisch

Elke dag zijn veel van onze collega's onderweg om te adviseren, installeren, repareren en onderhouden van verschillende installaties. Om dit zo duurzaam mogelijk te maken zetten wij constant stappen om ons wagenpark te verduurzamen. Sinds vorig jaar zijn onze aan te schaffen personenauto's 100% elektrisch. Ook hebben we al deels elektrische bedrijfsbussen en vanaf 2027 is alles elektrisch.

Recyclen van zonnepanelen

96% Recyclebaar

Zonnepanelen plaatsen is één, maar ze na hun levensduur ook nog duurzaam recyclen maakt de cirkel pas echt rond. Gelukkig is dit geen probleem, 96% van een zonnepaneel kan herbruikt worden! Dit wordt gedaan door de panelen uit elkaar te halen. Daarna worden de verschillende materialen van het paneel gescheiden. Meer weten? Klik dan op de onderstaande button!

Operationele werkzaamheden

100% Energieneutraal

Wanneer je hele dagen werkt om de energietransitie verder te helpen, moeten wij als de Saman Groep ook alles doen wat we kunnen in ons eigen gebruik van energie. Zo zijn onze huidige vestigingen volledig gasloos en energieneutraal. Op ons hoofdkantoor in Zierikzee ligt het bedrijfsdak vol met zonnepanelen en recyclen we regenwater om bijvoorbeeld de toiletten te laten doorspoelen. Verder streven we ernaar dat 50% van onze operationele werkzaamheden in 2027 energieneutraal zijn. Met als doel dat dit percentage 100% is in 2030.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Dag van de Aarde actie