LET OP! TIJDELIJKE WARMTEPOMP KLANTENSTOP

Vanwege de overweldigende drukte nemen wij momenteel geen nieuwe warmtepompaanvragen aan. Klik hier voor meer informatie over deze klantenstop en om jezelf in te schrijven voor de wachtlijst.

Hellevoetsluis helemaal duurzaam!

Al meer dan 1.300 warmtepompen geplaatst in Zuid-Holland. Binnenkort ook in uw huis?

In het Klimaatakkoord is vastgelegd dat we in 2050 ten opzichte van 2015 maar liefst 80% minder CO₂ moeten uitstoten. Als inwoner van de gemeente Hellevoetsluis heeft ook u hier een belangrijk aandeel in. CO₂ kunt u besparen door minder fossiele brandstoffen te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruiken van een warmtepomp voor de verwarming van uw huis. Door gebruik te maken van gratis energie uit de aarde, lucht of water, kan een warmtepomp op een duurzame manier verwarmen. Daardoor verbruikt u veel minder tot zelfs helemaal geen gas meer. Zo bespaart u tot wel honderden euro’s per jaar op uw gasrekening en draagt u bij aan een schoner milieu in de gemeente Hellevoetsluit. En dat is ontzettend belangrijk. Ook voor de generaties na ons.

Wanneer u (naast een warmtepomp) interesse heeft in bijvoorbeeld zonnepanelen, een airco, zonneboiler, laadstation of warmtepompboiler, helpen wij u graag!

Daarom kiest u voor een warmtepomp van de Saman Groep

  • A-merken DaikinNibe en Remeha
  • Tot € 3.700 ISDE subsidie bij bestaande bouw
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
  • Tot 100% gas besparen
  • Betaal pas na plaatsing
Familie Ossewaarde | Zonnepanelen en warmtepomp | Saman Groep | Wolphaartsdijk

Ervaringen met een warmtepomp uit de omgeving van Hellevoetsluis

“Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. De hybride warmtepomp levert een enorme gasbesparing op.”

Familie de Koning

“Voor ons moest het kosten-batenplaatje kloppen. Natuurlijk speelt de subsidie op de warmtepomp ook mee als je hiermee aan de slag gaat, maar uiteindelijk is het rendement op de investering altijd beter dan de rente op de spaarrekening. Dat we tegelijkertijd een positief effect hebben op het milieu is mooi meegenomen.”

Familie Frijters


Hybride of all-electric warmtepomp kopen of huren?

Bent u zich aan het oriënteren om uw woning op een duurzame manier te verwarmen door middel van een warmtepomp? Dan heeft u in de basis keuze uit een hybride of all-electric warmtepomp. Heeft u een goed geïsoleerde woning en wilt u helemaal van het gas af? Vraag dan naar de mogelijkheden met een all-electric warmtepomp. Dit type warmtepomp installeren we vooral bij nieuwbouwwoningen en erg goed geïsoleerde bestaande woningen. Volledig van het gas af nog een stap te ver? Kijk dan eens naar een hybride warmtepomp. Een hybride warmtepomp werkt samen met uw bestaande cv-ketel, zoals de Techneco Elga, of bevat een geïntegreerde cv-ketel, zoals de Daikin Altherma. De warmtepomp en de cv-ketel werken daarbij samen om uw huis comfortabel te verwarmen. Wanneer de warmtelevering van de warmtepomp onvoldoende is, bijvoorbeeld tijdens erg koude winterdagen, dan verwarmt de cv-ketel bij. Hybride warmtepompen installeren we veelal in bestaande woningen die nog niet helemaal van het gas af kunnen of bij woningen met een vrij nieuwe cv-ketel.


Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie van de warmtepomp.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

Warmtepomp kopen of huren in Hellevoetsluis? goed geregeld!

Het is ons doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar te maken voor iedereen in de gemeente Hellevoetsluis. We doen dit door elke dag bezig te zijn met innovatieve duurzame oplossingen die bijdragen aan een groene energievoorziening. Daarnaast werkt de Saman Groep alleen met A-merk materialen en producten. Daardoor profiteert u altijd van de beste kwaliteit. Tot slot volgen onze gecertificeerde installateurs regelmatig trainingen en cursussen. Daardoor blijft de kwaliteit hoog en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Duurzame warmte, zonder investering vooraf? Door een warmtepomp te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag!

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan