Intergas hybride warmtepomp: duurzaam verwarmen

Al ruim 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. Als marktleider op het gebied van hoog rendement cv-ketels vinden zij het ook belangrijk om voorloper te zijn op het gebied van de energietransitie. Intergas hybride warmtepompen sluiten naadloos aan op hun bestaande prijswinnende cv-ketels.

 • 15 jaar all-in garantie

 • Vaak al binnen 7 jaar terugverdiend

 • Compact, je hebt niet veel ruimte nodig

 • Vertrouwde kwaliteit, met nieuwe mogelijkheden

€ 500 korting op alle warmtepompen tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals!

Hybride warmtepomp

Intergas Xtend

Ben je op zoek naar een slimme manier om te besparen op je gasverbruik? In deze tijd is dit essentieel. Niemand zit te wachten op torenhoge energiekosten, en ingrijpende verbouwingen wil je natuurlijk ook vermijden. De Intergas Xtend is uitermate geschikt voor deze situatie!

Ontdek de mogelijkheden!

Hybride met of zonder nieuwe cv-ketel

€ 500 korting

check

Deze kies je wanneer je cv-ketel jonger is dan 7 jaar

check

Vaak al binnen 7 jaar terugverdiend

Vanaf4.095,-3.595,-
incl. montage, btw en subsidie
Intergas Xtend met cv-ketel
€ 500 korting

check

Deze kies je wanneer je cv-ketel ouder is dan 7 jaar

check

In één keer alles vernieuwd

Vanaf6.795,-6.295,-
incl. BTW, montage en subsidie

Innovatie en betrouwbaarheid: hybride warmtepomp van Intergas

Intergas is een gerenommeerde naam in de wereld van verwarmingssystemen. Met hun innovatieve Intergas hybride warmtepomp bieden zij een uitstekende oplossing voor wie wil besparen op gaskosten zonder in te boeten op comfort. Deze warmtepomp werkt naadloos samen met jouw bestaande cv-ketel, waardoor je het beste van twee werelden combineert.

Voordelen van een Intergas warmtepomp hybride

Een van de grootste voordelen van de hybride warmtepomp Intergas is de aanzienlijke energiebesparing. Omdat het systeem efficiënt warmte uit de lucht haalt, kan het tot 70% besparen op je gaskosten. Dit leidt tot een aanzienlijke verlaging van je energierekening. Bovendien werkt de Intergas warmtepomp hybride uitstekend samen met normale radiatoren en al bestaande leidingen, wat de warmtepomp installatie eenvoudig maakt.

Hybride warmtepomp

15 jaar garantie op jouw (hybride) warmtepomp

Alleen bij de Saman Groep krijg je 15 jaar lang garantie op jouw (hybride) warmtepomp! Met een uitgebreide all-in garantie van 15 jaar op jouw warmtepomp kan je met vertrouwen de stap zetten naar een energiezuinige toekomst. Kies jij voor een warmtepomp van de Saman Groep? Dan heb je 15 jaar lang geen omkijken naar jouw installatie.

 • 15 jaar lang geen onverwachte kosten

 • Dag en nacht storingsdienst, 7 dagen per week

 • Iedere twee jaar onderhoud aan de (hybride) warmtepomp

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, cv-ketel, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

 • Al ruim 100 jaar ervaring

 • Al 60.000 klanten gingen jou voor

 • 24/7 support en storingsdienst

 • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Werking Intergas hybride warmtepomp

De Intergas hybride warmtepomp is een slimme en efficiënte manier om je huis te verwarmen en tegelijkertijd te besparen op energiekosten. De warmtepomp werkt door warmte uit de lucht te halen en deze te gebruiken om je huis te verwarmen. Je kan het systeem eenvoudig aangesloten op je bestaande cv-ketel, waardoor je zowel kunt profiteren van de efficiëntie van de warmtepomp als de betrouwbaarheid van je cv-ketel voor warm water.

Levensduur van de hybride warmtepomp Intergas

Een van de grote voordelen van de Intergas warmtepomp hybride is de lange levensduur. Deze systemen gaan doorgaans tussen de 15 en 20 jaar mee. Dit betekent dat je jarenlang kunt profiteren van lagere energiekosten en een comfortabele, warme woning. Bovendien draagt de duurzaamheid van de warmtepomp bij aan een beter milieu.

Intergas Xtend: Dé hybride warmtepomp

De Intergas Xtend hybride warmtepomp is ideaal voor wie zijn cv-ketel wil behouden maar toch wil besparen op gaskosten. Deze warmtepomp kan eenvoudig worden geïntegreerd met jouw bestaande cv-ketel en is beschikbaar vanaf €4.320,- inclusief montage, btw en subsidie.

Intergas warmtepomp kopen bij Saman Groep

Het kopen van een Intergas hybride warmtepomp bij Saman Groep brengt diverse voordelen met zich mee. Je profiteert niet alleen van de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Intergas, maar ook van de uitstekende service van Saman Groep zoals een uitgebreide installatieservice. In de adviesfase krijg je ondersteuning van een adviseur, in de planfase helpt een klantcoördinator je verder, en tijdens de installatie zorgen onze monteurs ervoor dat alles naar wens werkt.

Waarom kiezen voor een Intergas hybride warmtepomp?

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en kostenbesparende manier om je huis te verwarmen? De Intergas hybride warmtepomp is dan de ideale oplossing. Naast aanzienlijke besparingen op je energiekosten, draagt dit systeem ook bij aan een duurzamer milieu. Dankzij de eenvoudige installatie, uitgebreide service en lage onderhoudskosten is het een verstandige keuze voor de lange termijn.