Saman Techniek zorgt voor een prettig werkklimaat

Bent u een particuliere bezoeker? Klik hier

Saman Groep

Uw partner in duurzame energie

Ook als u op het zakelijke vlak op zoek bent naar een ervaren, betrouwbare aanbieder van duurzame energie, installatietechniek, elektrotechniek en constructietechniek, dan bent u bij de Saman Groep aan het juiste adres.

Sinds de oprichting in 1921 hebben we zowel particulier alsook zakelijk heel wat jaren ervaring opgebouwd. Op een vooruitstrevende en vernieuwende wijze zorgen we ervoor dat we voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in ons vakgebied. Zo kunnen we onze klanten optimaal adviseren en zijn onze producten en diensten altijd afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen.

Trots zijn we op de grote en kleine zakelijke projecten die we succesvol hebben opgeleverd. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Rotterdam/the Hague Airport, Zeeland Seaports, Omoda, Zeeuwsche Stromen en de Betho in Goes, maar ook op Petit in Bruinisse of camping de Heerlijkheid in Wolphaertsdijk.

Graag zijn we ook uw partner in de energietransitie!

Ons werkgebied

Van Zeeuws Vlaanderen tot
Breda en Dordrecht

Onze laatste projecten

756 zonnepanelen op het dak van Zeelandia

Liefst 756 zonnepanelen sieren het dak van Zeelandia op het industrieterrein in Zierikzee. Ze werden binnen 2 weken door de Saman Groep gelegd.

Aluminium weilandframes voor zonnepanelen

Aluminium weilandframes voor zonnepanelen in Ooltgensplaat

Maatwerkframes | Saman Groep | Saman Constructie | Oud-Beijerland | Warmtepompen | Buffervat

Maatwerkframes voor woonzorgcomplex in Oud-Beijerland

In opdracht van Hoogvliet Totaalonderhoud realiseerde Saman Constructie drie maatwerkframes voor warmtepompen met buffervaten. De opdracht werd gerealiseerd op het dak van woonzorgcomplex de Open Waard in Oud-Beijerland.

Installatie- en elektrawerkzaamheden voor Omoda-winkel in Goes

Saman Groep is de vaste samenwerkingspartner van schoenenwinkel Omoda. Recent werd de winkel in Goes geheel verbouwd. Saman verzorgde alle elektra- en installatiewerkzaamheden.

Installatie

Tevreden vanaf het eerste contact

Van particulier tot grote zakelijke klanten, Saman Groep gaat altijd voor de hoogste kwaliteit en de beste service.


Elektra

Vernieuwend en klantgericht

De medewerkers van Saman Groep vormen een veelzijdig team dat staat voor innovatie, techniek en klantgerichtheid.


Dhr. Krijnse Locker (World of Drinks)

Trots op onze trap in de Markthal in Rotterdam

“Voor de nieuwe winkel in de Markthal in Rotterdam moest er snel geschakeld worden: 1 augustus kreeg ik de sleutel, 1 oktober moesten we open. We moesten alles nog doen en het was midden in de ‘bouwvak’…”