Airconditioning en klimaattechniek zakelijk

Het wordt vaak vergeten, maar een goede klimaattechniek in jouw bedrijf is erg belangrijk. Een aangenaam werkklimaat zorgt er namelijk voor dat jouw medewerkers comfortabel kunnen werken. Bovendien verhoogt een goede klimaatbeheersing de prestaties en productiviteit van jouw organisatie. De Saman Groep is gespecialiseerd in duurzaam klimaattechniek en airconditioning voor zakelijk gebruik in Zuidwest-Nederland.

Airconditioning zakelijk: Optimaal binnenklimaat

Onze airconditioning voor zakelijk gebruik is functioneel, duurzaam én fluisterstil. Door onze ruime ervaring met grote en kleine projecten, kunnen wij volledige kantoorpanden, hotels, restaurants, winkels, scholen, sportscholen en bedrijfshallen koelen en verwarmen via ventilatie of een WTW installatie. Maar ook voor airconditioning in een enkele kantoorruimte of serverruimte is de Saman Groep je graag van dienst.

Koelen en verwarmen met een airco in je bedrijf

Bij een airco in jouw bedrijf denk je al snel aan koeling. Maar, onze airconditioners zorgen ook voor een aangename luchtvochtigheid en filteren de lucht. Daarnaast kan de airconditioning ruimten optioneel ook verwarmen. Daarmee zorgt een airco zowel in de zomer als in de winter voor een comfortabel binnenklimaat in jouw bedrijf. Verder kun je een airconditioninginstallatie ook koppelen aan een ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW). Zo kun je door slim gebruik te maken van klimaattechniek, direct het energieverbruik verlagen.

F-Gassen en STEK certificering

De monteurs van de Saman Groep zijn F-gassen en STEK gecertificeerd. Dat betekent dat zij koeltechnische installaties op een juiste manier aansluiten, behandelen en ontmantelen. Deze certificering is verplicht voor het mogen installeren en onderhouden van airconditioning. Bij de Saman Groep ben je daardoor verzekerd van een vakkundige installatie.

Service en onderhoud airconditioning zakelijk

Goed onderhoud aan de airconditioning in jouw bedrijf verlegt de levensduur van de installatie. Bovendien is periodiek onderhoud belangrijk om aanspraak te kunnen maken op de garantie, mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met jouw airco, ventilatie of WTW installatie. De Saman Groep neemt het onderhoud van de airconditioning volledig uit handen. Onze gecertificeerde servicemonteurs houden de airconditioning in jouw bedrijf jarenlang in topconditie. Neem contact op voor meer informatie over onze onderhoudsabonnementen.

Vrijblijvende offerte airconditioning zakelijk

Wens je meer informatie over de mogelijkheden met airconditioning voor zakelijk gebruik? Neem hieronder contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte. Samen bepalen we de beste oplossing in jouw situatie.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of advies aanvragen

Bedrijfsnaam *

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *

Bericht