Warmtepomp van de Saman Groep

Een warmtepomp in Best

Vrijblijvend advies

Benieuwd welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw situatie en hoeveel jij kunt besparen? Vraag jouw vrijblijvend advies op maat aan.

Warmtepomp in Best installeren? Bekijk de mogelijkheden

Denk je eraan om een warmtepomp in Best te kopen? We begrijpen dat dit veel vragen met zich meebrengt. Welke warmtepompen zijn er allemaal in mijn situatie? Is de woning geschikt voor een (hybride) warmtepomp en hoe vind je de beste installateur? Als gecertificeerde warmtepompinstallateur in Best, bieden wij bij Saman Groep deskundig advies en informatie aan. Wij nemen de volledige installatie van jouw nieuwe warmtepomp voor onze rekening, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van een huis dat zowel duurzaam als comfortabel is.

Warmtepomp kopen voor jouw woning

€ 500 korting op alle warmtepompen tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals!

Warmtepomp in Best kopen

Het kopen van een warmtepomp is vaak een complexe beslissing, waarbij je gemakkelijk verstrikt raakt in de vele opties. Belangrijke overwegingen zijn onder andere de warmtebehoefte van je huis, de beschikbare ruimte, het geluidsniveau, de installatiekosten en de nettokosten na aftrek van subsidies. Bij de Saman Groep begeleiden we je vanaf het allereerste moment van oriëntatie tot aan de installatie en het onderhoud. Samen analyseren we de energie-efficiëntie en het rendement van verschillende modellen, en bespreken we mogelijke kostenbesparingen. Met ons deskundig advies kun je de beste keuze maken voor een warmtepomp die perfect aansluit bij jouw huis en behoeften.

Rekenhulp

Bereken je besparing met een warmtepomp

Waarmee verwarm jij je woning?

Kies jouw type warmtepomp

Ken je je gemiddeld jaarlijks gasverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks gasverbruik in

m3/jaar

Sorry, het lijkt erop dat de waarde die u heeft ingevoerd voor uw jaarlijkse gasverbruik hoger is dan onze limiet. Als u denkt dat deze waarde correct is, neem dan contact met ons op via onze contactpagina zodat wij u verder kunnen helpen.

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

0

NaN m³ gas

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

€ 500 korting tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan en profiteer van de aanbieding.

Uitgebreid assortiment hybride warmtepompen en all-electric oplossingen

Onze collectie omvat een divers aanbod hoogwaardige warmtepompen van gerenommeerde merken, waaronder Daikin en Intergas. Of je nu de voorkeur geeft aan een hybride warmtepomp die samenwerkt met je huidige cv-ketel, of je volledig wilt overstappen naar een all-electric oplossing, wij hebben de kennis en producten om aan jouw wensen te voldoen. Of je nu interesse hebt in het kopen of huren van een hybride warmtepomp, bij ons is alles mogelijk.

Bekijk onze warmtepompen

Warmtepomp laten installeren in Best

Bij de Saman Groep streven we ernaar om het proces van oriëntatie, aanschaf en installatie van een warmtepomp in Best zo moeiteloos mogelijk te maken. Het begint allemaal met het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij we binnen twee werkdagen contact met je opnemen. Tijdens dit gesprek nemen we ruim de tijd om naar jouw wensen te luisteren en te bespreken welke mogelijkheden er zijn. Na afloop ontvang je een heldere offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bij akkoord plannen we de montage in, waarbij onze ervaren monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie en alle benodigde administratie, inclusief de eventuele aanvraag van ISDE-subsidie, voor hun rekening nemen.

Onze service eindigt niet na de installatie. Ook daarna staan we altijd voor je klaar. We bieden uitgebreide ondersteuning en kunnen indien gewenst het onderhoud van je warmtepomp verzorgen, zodat deze altijd optimaal blijft functioneren.

Waarom bij Saman Groep kopen?

We begrijpen heel goed dat het aanschaffen van een warmtepomp een grote stap is. Bij de Saman Groep willen we deze stap voor jou zo soepel mogelijk maken. Met meer dan 100 jaar ervaring in techniek en ruim 20 jaar expertise in verduurzaming, staan we klaar om je van begin tot eind te begeleiden. Waar je ook woont in Nederland, wij zorgen ervoor dat de installatie van jouw warmtepomp vakkundig en zorgeloos verloopt. Met onze beste prijs garantie en erkende installateurs ben je bij de Saman Groep in goede handen.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres