Warmtepomp van de Saman Groep

Een warmtepomp in Barendrecht

Vrijblijvend advies

Benieuwd welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw situatie en hoeveel jij kunt besparen? Vraag jouw vrijblijvend advies op maat aan.

Warmtepomp in Barendrecht installeren? Bekijk alle opties

Overweeg je de aanschaf van een warmtepomp in Barendrecht? Dan begrijpen we dat je waarschijnlijk met veel vragen zit. Welke soorten warmtepompen zijn er allemaal en welk systeem is het meest geschikt voor jouw specifieke situatie? Is je woning überhaupt geschikt voor een warmtepomp en hoe vind je de juiste installateur? Als erkende installateur van warmtepompen in Barendrecht staan we bij Saman Groep klaar om je te voorzien van advies en informatie. We verzorgen de volledige installatie van jouw nieuwe warmtepomp, zodat je met een gerust hart geniet van een duurzaam en comfortabel huis.

Warmtepomp kopen voor jouw woning

€ 500 korting op alle warmtepompen tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals!

Warmtepomp in Barendrecht kopen

Een warmtepomp kopen betekent al snel dat je verdwaalt in een woud van mogelijkheden. Hoe zit het met de warmtebehoefte van je huis, de benodigde ruimte, het geluidsniveau, de kosten voor installatie en hoeveel subsidie kun je krijgen? Bij de Saman Groep helpen we je van eerste oriëntatie tot de installatie en het onderhoud. Samen kijken we naar de energie-efficiëntie en het rendement van verschillende modellen en de mogelijke besparingen. Met ons advies maak je de beste keuze voor een warmtepomp die past bij jouw woning en behoeften.

Rekenhulp

Bereken je besparing met een warmtepomp

Waarmee verwarm jij je woning?

Kies jouw type warmtepomp

Ken je je gemiddeld jaarlijks gasverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks gasverbruik in

m3/jaar

Sorry, het lijkt erop dat de waarde die u heeft ingevoerd voor uw jaarlijkse gasverbruik hoger is dan onze limiet. Als u denkt dat deze waarde correct is, neem dan contact met ons op via onze contactpagina zodat wij u verder kunnen helpen.

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

0

NaN m³ gas

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

€ 500 korting tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan en profiteer van de aanbieding.

Uitgebreid assortiment hybride warmtepompen en all-electric oplossingen

Onze collectie omvat een divers aanbod hoogwaardige warmtepompen van gerenommeerde merken, waaronder Daikin en Intergas. Of je nu de voorkeur geeft aan een hybride warmtepomp die samenwerkt met je huidige cv-ketel, of je volledig wilt overstappen naar een all-electric oplossing, wij hebben de kennis en producten om aan jouw wensen te voldoen. Of je nu interesse hebt in het kopen of huren van een hybride warmtepomp, bij ons is alles mogelijk.

Bekijk onze warmtepompen

Warmtepomp laten installeren in Barendrecht

Bij de Saman Groep maken we het proces van het installeren van een warmtepomp in Barendrecht zo eenvoudig mogelijk. Het begint allemaal met het aanvragen van een adviesgesprek, waarna we binnen twee werkdagen contact met je opnemen. We nemen uitgebreid de tijd om te praten over je wensen en de mogelijkheden die er zijn. Na het gesprek ontvang je een duidelijke offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we de montage in. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie en regelen alles netjes, inclusief de eventuele aanvraag van ISDE-subsidie.

Onze service stopt niet na de installatie. Ook daarna staan we altijd voor je klaar. We bieden uitgebreide ondersteuning en verzorgen indien gewenst ook het onderhoud van je warmtepomp, zodat deze altijd naar behoren blijft functioneren.

Waarom bij Saman Groep kopen?

We begrijpen heel goed dat het aanschaffen van een warmtepomp een grote stap is. Bij de Saman Groep willen we deze stap voor jou zo soepel mogelijk maken. Met meer dan 100 jaar ervaring in techniek en ruim 20 jaar expertise in verduurzaming, staan we klaar om je van begin tot eind te begeleiden. Waar je ook woont in Nederland, wij zorgen ervoor dat de installatie van jouw warmtepomp vakkundig en zorgeloos verloopt. Met onze beste prijs garantie en erkende installateurs ben je bij de Saman Groep in goede handen.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres