De warmtepomp is een geschikte oplossing in gemeente Vlissingen

In het landelijk Klimaatakkoord staat dat heel Nederland vóór 2050 over gaat op duurzame warmtebronnen voor verwarming, warm water en koken. Iedere gemeente heeft een warmtetransitievisie opgesteld.

In dit plan geeft de gemeente aan hoe diverse wijken zo duurzaam mogelijk verwarmd kunnen worden. De gemeente Vlissingen heeft ook onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van duurzaam verwarmen binnen de gemeente en geconcludeerd dat een warmtepomp een geschikte oplossing is. Hierbij hebben ze vooral gekeken naar de kwaliteitseisen en het isolatieniveau tijdens de bouw van de woning.

Dit betekent dat jij fors kunt gaan besparen op jouw energierekening én een duurzame stap kunt zetten. Of je nu een jonge- of een oude cv-ketel hebt, vloerverwarming of radiatoren; er is voor iedereen een geschikte hybride warmtepomp! Vul het formulier op deze pagina in en kom vrijblijvend in contact met één van onze adviseurs.

€ 500 korting op alle warmtepompen tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals!

Rekenhulp

Bereken je besparing met een warmtepomp

Waarmee verwarm jij je woning?

Kies jouw type warmtepomp

Ken je je gemiddeld jaarlijks gasverbruik?

Vul je gemiddeld jaarlijks gasverbruik in

m3/jaar

Sorry, het lijkt erop dat de waarde die u heeft ingevoerd voor uw jaarlijkse gasverbruik hoger is dan onze limiet. Als u denkt dat deze waarde correct is, neem dan contact met ons op via onze contactpagina zodat wij u verder kunnen helpen.

Geschat resultaat

Investering

Huurprijs

maandelijks

0

Besparing

Opbrengst / maand

0

NaN m³ gas

Terugverdientijd

Besparing / jaar

inclusief huurprijs

0

€ 500 korting tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals! Vraag jouw vrijblijvende adviesgesprek aan en profiteer van de aanbieding.

In drie minuten alles over Daikin hybride

In deze productvideo vertelt Daniël alles over de warmtepomp van Daikin. Heb jij na het kijken van de video nog vragen? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Kennisbank

Meer over warmtepompen

Lees meer over warmtepompen in onze kennisbank.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze duurzame installaties én nooit de laatste aanbiedingen missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Meest gestelde vragen over warmtepompen