0

De Saman Groep volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en volgt alle adviezen van het RIVM op om de verspreiding en risico’s te minimaliseren. Ondanks deze uitzonderlijke situatie, blijven wij voor u klaarstaan. Op afstand, maar toch persoonlijk en dichtbij; ook voor advies op maat over verduurzaming kunt u met ons videobellen! Waarmee kunnen wij u vandaag helpen? Maak direct een vrijblijvende afspraak

Bekijk alle coronamaatregelen.

Rijdt u elektrisch en wilt u de laadkosten niet te verrekenen met bijvoorbeeld uw werkgever, dan is de Webasto Black laadstation de beste oplossing voor thuis. Dit hoogwaardig AC laadstation laadt uw elektrische auto moeiteloos tot acht keer sneller dan een regulier stopcontact.

Lees meer

Webasto Black 11 kW

660,00 incl. btw

Rijdt u elektrisch en wilt u de laadkosten niet te verrekenen met bijvoorbeeld uw werkgever, dan is de Webasto Black laadstation de beste oplossing voor thuis. Dit hoogwaardig AC laadstation laadt uw elektrische auto moeiteloos tot acht keer sneller dan een regulier stopcontact.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: LSwebasto11 Categorie:
Offerte aanvragen
  • Tot 22 kW
  • Innovatieve en veilige laadoplossing
  • A-merken Webasto, Wallbox en Alfen
E-mail dit product

Rijdt u elektrisch en wilt u de laadkosten niet verrekenen met bijvoorbeeld uw werkgever, dan is de Webasto Pure de beste oplossing voor thuis. Webasto is een Duitse producent van elektrische autoaccessoires en gespecialiseerd in onder andere EV chargers en accu’s. Als wereldwijde leverancier staat kwaliteit voorop. Met het Webasto Pure laadstation bent u verzekerd van uitstekende specificaties en een fraai design voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

De hoogwaardige Webasto Pure laadt uw elektrische auto moeiteloos tot acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Bovendien heeft dit laadstation – in tegenstelling tot een normaal stopcontact – de juiste capaciteiten om uw auto veilig en verantwoord op te laten. Ook is dit AC laadstation standaard uitgevoerd met een type-2 laadstekker. Dit is tegenwoordig de Europese standaard voor nieuwe elektrische auto’s.

  • Tot 22 kW vermogen
  • Sleutelvergrendeling
  • 4,5 meter laadkabel
  • LED-licht design
  • DC-lekdetectie
  • Plug & charge

Voorwaarden voor montage Webasto Black laadstation

Arbeid en aansluitmateriaal laadstation is gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij de voedingskabel zich binnen 1,0 meter van het te plaatsen laadstation bevindt tot in de meterkast. In de meterkast wordt door ons een 1-fase of 3-fase installatieautomaat aangebracht. Overige aanpassingen meterkast zijn niet inbegrepen en nutsvoorzieningen dienen het gevraagde vermogen te kunnen leveren.

Merk Webasto
Laadvermogen (kW) 11
Fase 3-fase
Met/zonderregistratie Zonder registratie
Zuilwand Wand
Solo/duo Solo
Productgarantie (jaar) 2
Klanten geven ons gemiddeld een 8,1! Bekijk reviews
8 ,1
"Voor mij is het belangrijk dat ik een klik heb met het bedrijf. Dat had ik meteen met de Saman Groep."
De heer Daane