Laadpaal in de buurt

Openbare laadpaal in de buurt

Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te rijden; zowel privé als zakelijk. Dat is prettig, zuinig en duurzaam autorijden. Maar, al die auto’s moeten wel worden opgeladen en niet iedereen heeft de mogelijkheid om laadpaal op zijn of haar eigen oprit te plaatsen. We vertellen je over de mogelijkheden met een openbare laadpaal in de buurt.

Publieke laadpaal: oplaadpunt voor iedereen

Heb je geen eigen oprit, maar wil je wel elektrisch rijden? Dan moet je toch ergens jouw elektrische auto opladen. Je mag niet zomaar een laadpaal bij een openbare parkeerplaats installeren. Hiervoor heb je toestemming nodig van de gemeente. Wij kunnen je daarbij helpen.

Laden in Zuidwest

De Saman Groep en AgriSnellaad hebben de handen ineen geslagen om het opladen van elektrische auto's voor iedereen bereikbaar te maken. Via het platform ladeninzuidwest.nl hebben wij een groot netwerk in Zuidwest-Nederland aan publieke laadpalen, zakelijke laadpalen en oplaadpunten voor thuis. We bekijken jouw situatie en wensen, nemen indien nodig contact op met de gemeente en installeren de laadpaal.

Zo werken openbare laadpunten

Wanneer je zoekt naar een laadpaal in de buurt, kun je gebruik maken van verschillende apps. In deze apps vind je ook vaak de tarieven waarvoor je jouw elektrische auto kunt opladen.

Iedereen kan gebruik maken van openbare laadpunten. Probeer daarom om jouw auto weer van de laadpaal te halen zodra je auto vol is. Op die manier heeft iedereen een kans om zijn of haar elektrische auto op te laden. Dat is wel zo prettig.

Een publieke laadpaal in de buurt aanvragen

1.      Heb je zelf geen mogelijkheid om een laadpaal te plaatsen? Vraag dan een openbare laadpaal aan via ladeninzuidwest.nl.

2.      Een collega van Laden in Zuidwest neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

3.      Wij starten het traject met de gemeente en zorgen voor de installatie van de laadpaal. Hierna laad jij jouw auto snel en veilig op.

4.      De factuur? Die komt niet wanneer we een openbaar laadpunt plaatsen. Je betaalt alleen de stroom die jij van de laadpaal afneemt.