0

De Saman Groep volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en volgt alle adviezen van het RIVM op om de verspreiding en risico’s te minimaliseren. Ondanks deze uitzonderlijke situatie, blijven wij voor u klaarstaan. Op afstand, maar toch persoonlijk en dichtbij; ook voor advies op maat over verduurzaming kunt u met ons videobellen! Waarmee kunnen wij u vandaag helpen? Maak direct een vrijblijvende afspraak

Bekijk alle coronamaatregelen.

De Ecotap Homebox laadstation is de beste oplossing voor thuis. Dit oplaadpunt laadt uw elektrische auto moeiteloos veilig en verantwoord op.

Lees meer

Ecotap Homebox laadstation 7,4 kW

960,00 incl. btw

De Ecotap Homebox laadstation is de beste oplossing voor thuis. Dit oplaadpunt laadt uw elektrische auto moeiteloos veilig en verantwoord op.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: LSHB775120 Categorie:
Offerte aanvragen
  • Optimale en veilige laadoplossing
  • Met of zonder vaste laadkabel
  • Optioneel registratie en backoffice systeem
E-mail dit product

Elektrisch rijden wordt een stuk comfortabeler met uw eigen laadstation thuis. De Ecotap Homebox laadstation is de beste oplossing voor thuis.

Ecotap Homebox laadstation 7.4 kW voor thuis

Dit oplaadpunt laadt uw elektrische auto moeiteloos veilig en verantwoord op. Zo kunt u altijd opgeladen vertrekken. Deze Ecotap Homebox heeft een vermogen van 7,4 kW. De ervaren installateurs van de Saman Groep stellen uw Ecotap Homebox oplaadpunt af op het door u gewenste vermogen. Koopt u in de toekomst een andere elektrische auto en heeft u meer vermogen nodig? Geen probleem! Wij kunnen dit zeer eenvoudig en tegen beperkte kosten aanpassen.

VOORWAARDEN VOOR MONTAGE Ecotap Homebox laadstation

Arbeid en aansluitmateriaal laadstation is gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij de voedingskabel zich binnen 1,0 meter van het te plaatsen laadstation bevindt tot in de meterkast. In de meterkast wordt door ons een 1-fase of 3-fase installatieautomaat aangebracht. Overige aanpassingen meterkast zijn niet inbegrepen en nutsvoorzieningen dienen het gevraagde vermogen te kunnen leveren.

Merk Ecotap
Laadvermogen (kW) 7.4
Fase 1-fase
Met/zonderregistratie Zonder registratie
Laadpas/drukknop Laadpas
Zuilwand Wand
Solo/duo Solo
Productgarantie (jaar) 2
Klanten geven ons gemiddeld een 8,1! Bekijk reviews
8 ,1
"Voor mij is het belangrijk dat ik een klik heb met het bedrijf. Dat had ik meteen met de Saman Groep."
De heer Daane