0

Ecotap Homebox laadstation 7,4 kW

960,00 incl. btw

De Ecotap Homebox laadstation is de beste oplossing voor thuis. Dit oplaadpunt laadt uw elektrische auto moeiteloos veilig en verantwoord op.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: LSHB775120 Categorie:
  • Standaard snellader
  • Met of zonder vaste laadkabel
  • Veilig en betrouwbaar opladen
E-mail dit product

Elektrisch rijden wordt een stuk comfortabeler met uw eigen laadstation thuis. De Ecotap Homebox laadstation is de beste oplossing voor thuis. Dit oplaadpunt laadt uw elektrische auto moeiteloos veilig en verantwoord op. Zo kunt u altijd opgeladen vertrekken. Deze Ecotap Homebox heeft een vermogen van 7,4 kW.

 

De ervaren installateurs van de Saman Groep stellen uw Ecotap Homebox oplaadpunt af op het door u gewenste vermogen. Koopt u in de toekomst een andere elektrische auto en heeft u meer vermogen nodig? Geen probleem! Wij kunnen dit zeer eenvoudig en

tegen beperkte kosten aanpassen.

VOORWAARDEN VOOR MONTAGE

Arbeid en aansluitmateriaal laadstation is gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij de voedingskabel zich binnen 1,0 meter van het te plaatsen laadstation bevindt tot in de meterkast. In de meterkast wordt door ons een 1-fase of 3-fase installatieautomaat aangebracht. Overige aanpassingen meterkast zijn niet inbegrepen en nutsvoorzieningen dienen het gevraagde vermogen te kunnen leveren.

Klanten geven ons gemiddeld een 8,1! Bekijk reviews
8 ,1
"Voor mij is het belangrijk dat ik een klik heb met het bedrijf. Dat had ik meteen met de Saman Groep."
De heer Daane