0
Klantenstop trigger

Rijdt u elektrisch en wilt u de laadkosten niet verrekenen met bijvoorbeeld uw werkgever, dan is de Webasto Black de beste oplossing voor thuis. Deze hoogwaardige AC laadpaal laadt uw elektrische auto moeiteloos tot acht keer sneller dan een regulier stopcontact.

Lees meer

Webasto Black 22 kW

1.505,00 incl. 21% btw

incl. 0% btw incl. 21% btw en montage

Rijdt u elektrisch en wilt u de laadkosten niet verrekenen met bijvoorbeeld uw werkgever, dan is de Webasto Black de beste oplossing voor thuis. Deze hoogwaardige AC laadpaal laadt uw elektrische auto moeiteloos tot acht keer sneller dan een regulier stopcontact.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: LSwebasto22 Categorie:
Offerte aanvragen
E-mail dit product
?

Hoe word de laadspaal gemonteerd?

Het laden van uw elektrische auto vraagt over een langere periode gedurende de laadsessie een groot continu vermogen vanuit uw meterkast. Door het toepassen van load balancing zal het laadvermogen van de auto worden afgestemd op het overige verbruik in de woning. Bij een groter verbruik in de woning zal het laadvermogen tijdelijk lager worden bijgesteld. Zodra er weer meer vermogen beschikbaar is, zal ook het laadvermogen weer toenemen. Is dus het piekmoment voorbij, dan krijgt de laadpaal automatisch weer meer laadvermogen. Hierdoor profiteert u van optimale laadtijd, veiligheid en flexibiliteit.

?

Kies uw laadvermogen *

Het laadvermogen wordt door de auto bepaald. U kunt dit terugvinden in het boekje van de auto. De auto vraagt bij de laadpaal om een bepaalde hoeveelheid stroom en het laadpunt probeert dat te leveren. Een laadpunt kan nooit te veel leveren, maar een elektrische wagen kan wel met minder vermogen opladen. Is uw elektrische auto geschikt voor opladen met meer kracht, dan is het verstandig om een 3-fase aansluiting in de meterkast aan te leggen.

?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren?

Deskundige installatie van een laadstation is ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket.

?

Wenst u de laadpaal te laten voorzien van een loadbalancer?

Het laden van uw elektrische auto vraagt over een langere periode gedurende de laadsessie een groot continu vermogen vanuit uw meterkast. Door het toepassen van load balancing zal het laadvermogen van de auto worden afgestemd op het overige verbruik in de woning. Bij een groter verbruik in de woning zal het laadvermogen tijdelijk lager worden bijgesteld. Zodra er weer meer vermogen beschikbaar is, zal ook het laadvermogen weer toenemen. Is dus het piekmoment voorbij, dan krijgt het laadstation automatisch weer meer laadvermogen. Hierdoor profiteert u van optimale laadtijd, veiligheid en flexibiliteit.

Rijdt u elektrisch en wilt u de laadkosten niet verrekenen met bijvoorbeeld uw werkgever, dan is de Webasto Black de beste oplossing voor thuis. Webasto is een Duitse producent van elektrische autoaccessoires en gespecialiseerd in onder andere EV chargers en accu’s. Als wereldwijde leverancier staat kwaliteit voorop. Met de Webasto Black laadpaal bent u verzekerd van uitstekende specificaties en een fraai design voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

De hoogwaardige Webasto Black laadt uw elektrische auto moeiteloos tot acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Bovendien heeft deze laadpaal – in tegenstelling tot een normaal stopcontact – de juiste capaciteiten om uw auto veilig en verantwoord op te laden. Ook is deze AC laadpaal standaard uitgevoerd met een type-2 laadstekker. Dit is tegenwoordig de Europese standaard voor nieuwe elektrische auto’s.

  • Tot 22 kW vermogen
  • Sleutelvergrendeling
  • 4,5 meter laadkabel
  • LED-licht design
  • DC-lekdetectie
  • Plug & charge

Voorwaarden voor montage Webasto Black laadpaal

Arbeid en aansluitmateriaal voor deze laadpaal is gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij de voedingskabel zich binnen 5,0 meter van de te plaatsen laadpaal bevindt tot in de meterkast. In de meterkast wordt door ons een 1-fase of 3-fase installatieautomaat aangebracht. Overige aanpassingen in de meterkast zijn niet inbegrepen en nutsvoorzieningen dienen het gevraagde vermogen te kunnen leveren.

Merk Webasto
Laadvermogen (kW) 22 kW
Registratie mogelijk Nee
Standaard montage Wandmontage
Enkel of dubbel laadpunt Enkel laadpunt
Laadpunt Met vaste laadkabel
Productgarantie (jaar) 2