0
Klantenstop trigger

De Wallbox Pulsar Plus is een uiterst compacte en intelligente laadpaal voor thuis. De laadpaal is slechts 16 vierkante cm groot, maar beschikt over de meest geavanceerde technologie voor maximale laadprestaties. Met de Wallbox Pulsar Plus laadt u uw elektrische auto moeiteloos tot acht keer sneller dan met een regulier stopcontact. Daarnaast heeft deze laadpaal – in tegenstelling tot een normaal stopcontact – de juiste capaciteiten om uw auto veilig en verantwoord op te laden. 

Lees meer

Wallbox Pulsar Plus 3,7 – 22 kW

1.530,00 incl. 21% btw

incl. 0% btw incl. 21% btw en montage

De Wallbox Pulsar Plus is een uiterst compacte en intelligente laadpaal voor thuis. De laadpaal is slechts 16 vierkante cm groot, maar beschikt over de meest geavanceerde technologie voor maximale laadprestaties. Met de Wallbox Pulsar Plus laadt u uw elektrische auto moeiteloos tot acht keer sneller dan met een regulier stopcontact. Daarnaast heeft deze laadpaal – in tegenstelling tot een normaal stopcontact – de juiste capaciteiten om uw auto veilig en verantwoord op te laden. 

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: LSWBPulsar3.7 Categorie:
Offerte aanvragen
E-mail dit product
?

Hoe word de laadspaal gemonteerd?

Het laden van uw elektrische auto vraagt over een langere periode gedurende de laadsessie een groot continu vermogen vanuit uw meterkast. Door het toepassen van load balancing zal het laadvermogen van de auto worden afgestemd op het overige verbruik in de woning. Bij een groter verbruik in de woning zal het laadvermogen tijdelijk lager worden bijgesteld. Zodra er weer meer vermogen beschikbaar is, zal ook het laadvermogen weer toenemen. Is dus het piekmoment voorbij, dan krijgt de laadpaal automatisch weer meer laadvermogen. Hierdoor profiteert u van optimale laadtijd, veiligheid en flexibiliteit.

?

Kies uw laadvermogen *

Het laadvermogen wordt door de auto bepaald. U kunt dit terugvinden in het boekje van de auto. De auto vraagt bij de laadpaal om een bepaalde hoeveelheid stroom en het laadpunt probeert dat te leveren. Een laadpunt kan nooit te veel leveren, maar een elektrische wagen kan wel met minder vermogen opladen. Is uw elektrische auto geschikt voor opladen met meer kracht, dan is het verstandig om een 3-fase aansluiting in de meterkast aan te leggen.

?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren?

Deskundige installatie van een laadstation is ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket.

?

Wenst u de laadpaal te laten voorzien van een loadbalancer?

Het laden van uw elektrische auto vraagt over een langere periode gedurende de laadsessie een groot continu vermogen vanuit uw meterkast. Door het toepassen van load balancing zal het laadvermogen van de auto worden afgestemd op het overige verbruik in de woning. Bij een groter verbruik in de woning zal het laadvermogen tijdelijk lager worden bijgesteld. Zodra er weer meer vermogen beschikbaar is, zal ook het laadvermogen weer toenemen. Is dus het piekmoment voorbij, dan krijgt het laadstation automatisch weer meer laadvermogen. Hierdoor profiteert u van optimale laadtijd, veiligheid en flexibiliteit.

De Wallbox Pulsar Plus is een uiterst compacte en intelligente laadpaal voor thuis. De laadpaal is slechts 16 x 16 cm groot, maar beschikt over de meest geavanceerde technologie voor maximale laadprestaties. Met de Wallbox Pulsar Plus laadt u uw elektrische auto moeiteloos tot acht keer sneller dan met een regulier stopcontact. Daarnaast heeft deze laadpaal – in tegenstelling tot een normaal stopcontact – de juiste capaciteiten om uw auto veilig en verantwoord op te laden. 

Gratis MyWallbox bij uw Wallbox Pulsar Plus

Met uw Wallbox Pulsar Plus laadpaal krijgt u gratis toegang tot het MyWallbox online platform. Met MyWallbox ontvangt u automatische meldingen en bekijkt u real-time uw oplaadgegevens via uw smartphone, tablet of computer. Bovendien kunt u hiermee oplaadsessies programmeren om te profiteren van goedkopere energietarieven. Met MyWallbox beheert u dus eenvoudig uw laadpaal op afstand. 

Bepaal uw laadvermogen

Deze laadpaal is leverbaar in 3,7kW, 7,4kW, 11kW of 22kW. Het laadvermogen wordt door de auto bepaald. U kunt dit terugvinden in het boekje van de auto. De auto vraagt bij de laadpaal om een bepaalde hoeveelheid stroom en het laadpunt probeert dit te leveren. Een laadpunt kan nooit te veel leren, maar een elektrische auto kan wel met minder vermogen opladen. Het duurt dan alleen langer voordat de accu vol is. Stel, uw auto heeft een laadvermogen van 9kW. U kunt dan af met 7,4kW, uw auto zal dan langzamer opladen, maar u kunt dan wel opladen via een 1-fase aansluiting in uw meterkast. Ook kunt u kiezen voor 11kW, uw auto laadt dan sneller op. Echter dient u wel een 3-fase aansluiting in uw meterkast te hebben.

Voorwaarden voor montage

Arbeid en aansluitmateriaal voor deze laadpaal is gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij de voedingskabel zich binnen 5,0 meter van de te plaatsen laadpaal bevindt tot in de meterkast. In de meterkast wordt door ons een 1-fase of 3-fase installatieautomaat aangebracht. Overige aanpassingen in de meterkast zijn niet inbegrepen en nutsvoorzieningen dienen het gevraagde vermogen te kunnen leveren.

Wallbox Pulsar Plus laadpaal in het kort

  • Gratis inzicht in laadsessies
  • MyWallbox backoffice
  • Instelbaar van 3,7 tot 22 kW vermogen
  • App vergrendeling
  • Optioneel load balancing
  • 5 meter laadkabel
  • LED-licht design
  • DC-lekdetectie
  • Plug & charge
  • App besturing  
Merk Wallbox
Laadvermogen (kW) 3.7 | 7.4 | 11 | 22 kW
Registratie mogelijk Ja
Standaard montage Wandmontage
Enkel of dubbel laadpunt Enkel laadpunt
Laadpunt Met vaste laadkabel
Productgarantie (jaar) 2