0
Klantenstop trigger

Laadpalen

De Saman Groep wil elektrisch laden voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant bereikbaar maken. Met een uitgebreid assortiment aan A-merk laadstations van Webasto, Wallbox en Alfen voor thuis of bij uw bedrijf, is er altijd een laadstation of laadpaal dat past bij uw situatie en wensen.

  • Voor ieder model elektrische auto
  • Innovatieve en veilige laadoplossing
  • A-merken Webasto, Wallbox en Alfen

Als u rijdt in een hybride of elektrische auto, is er niets prettiger dan uw auto thuis of op de zaak opladen. Daardoor kunt u altijd volledig opgeladen wegrijden. Wanneer een elektrische auto wordt opgeladen, neemt deze hoge stroom af voor een langere tijd. Daardoor is het belangrijk dat u via een veilige laadpaal uw auto oplaadt. Bovendien kunt u op deze manier het risico op brand en kortsluiting verkleinen. Dat is wel zo veilig.

Bij de Saman Groep kunt u een laadpaal kopen om uw hybride of elektrische auto snel en veilig op te laden. Daarnaast bieden onze A-merk laadpalen optimaal gebruiksgemak en hebben ze een fraai design. De Saman Groep installeert laadpalen vanuit haar vestigingen in Zierikzee en Breda in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland.

lAADPAAL KOPEN in Zeeland, Zuid-Holland en Brabant

Wanneer u onderzoekt of een laadpaal thuis of op de zaak interessant voor u is, dan snappen wij dat u zich goed wilt laten adviseren. Wij helpen u daarbij graag op weg. Door middel van een praktische brochure geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Denk hierbij aan:

Hoe werkt opladen aan een laadpaal?

– Welke type laadpaal moet ik kiezen?

– Hoe duurzaam is elektrisch rijden?

– Duurt het opladen van een elektrische auto lang?

– Wat kost het elektrisch opladen van mijn auto?

Daarnaast vertellen wij u meer over de vier stappen wanneer u een laadpaal koopt bij de Saman Groep. Vanaf het eerste telefonische contact, het adviesgesprek bij u thuis en de offerte, tot de installatie. We doen ons best het proces zo eenvoudig en transparant mogelijk te schetsen. Daardoor weet u altijd waar u aan toe bent. En wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

BREED AANBOD AAN A-merk laadpalen voor thuis of bij uw bedrijf

Omdat de Saman Groep een breed aanbod heeft aan particuliere en zakelijke laadpalen, vinden we altijd een oplaadpunt passend bij uw behoeften en wensen. Kies bijvoorbeeld voor een zakelijke laadpaal of kies voor een praktische laadpaal voor thuis. Wanneer u zakelijk een laadpaal koopt, dan profiteert u bovendien van fiscale voordelen en subsidies. Dat voordeel scheelt al snel honderden euro’s op uw investering!

HOE WERKT ELEKTRISCH LADEN AAN EEN LAADPAAL?

Heeft u een hybride of elektrische auto, dan is het belangrijk dat u deze regelmatig oplaadt. Maar, hoe werkt dit? Wanneer u een auto wilt opladen heeft u een laadpas, laadkabel en laadpaal nodig. Een laadkabel krijgt u in veel gevallen standaard geleverd bij uw elektrische auto. Het is handig om deze altijd mee te nemen, omdat niet alle openbare laadpalen een vaste laadkabel hebben. Bovendien heeft u daardoor altijd een stekker die past op uw type auto. U registreert uw geladen kWh door middel van een laadpas. Deze kunt u bij ieder oplaadpunt gebruiken. Dat is wel zo praktisch!

DUUR OPLADEN ELEKTRISCHE AUTO

Wij snappen dat u ook benieuwd bent hoelang het opladen van uw elektrische auto duurt. Om dit te bepalen zijn er verschillende onderdelen van belang, zoals uw accucapaciteit, de laadpaal en het vermogen van de laadpaal. Gemiddeld duurt het opladen 8 uur. U kunt eventueel ook gebruikmaken van een snellader langs de snelweg, mits uw auto hiervoor geschikt is. In dat geval kan uw auto binnen 30 minuten voor 80% opgeladen zijn. Uiteraard is dit afhankelijk van de snelheid van de laadpaal en de accucapaciteit van uw elektrische auto.

Wanneer u ervoor kiest om uw elektrische auto op te laden aan een snellader, dan is dit niet slechter voor uw accu dan normaal laden. In auto’s die geschikt zijn voor snelladers zijn namelijk aanpassingen gedaan om de schadelijke effecten te minimaliseren. Denk hierbij aan het constant meten van de temperatuur en het verlagen van het laadvermogen wanneer er warmteontwikkeling plaatsvindt. Dat is wel zo veilig!

In onze praktijk zien we dat het opladen aan een snellader alleen interessant is als u voor een komende rit tijdsgesprek te weinig energie hebt. Meestal laadt u de auto in de nacht thuis op of tijdens werktijden op de zaak. Dan heeft uw auto voldoende tijd om normaal op te laden.

REGISTRATIE EN BACKOFFICE met een laadpaal

Wanneer u een laadpaal bij de Saman Groep koopt in Breda of Zierikzee, dan kunt u deze voorzien van een simkaart. Daarna kan aan de laadpaal een backoffice abonnement gekoppeld worden. Daardoor krijgt u inzicht in bijvoorbeeld uw transactiehistorie en verbruik. Ook kunt u de geladen kWh daardoor declareren bij bijvoorbeeld de Belastingdienst of uw werkgever. Bovendien kunnen door de registratie op afstand de juiste instellingen en het vermogen geprogrammeerd worden door een installateur. Dat is erg praktijk tijdens de installatie van de laadpaal of wanneer u een nieuwe auto koopt met een ander laadvermogen. Ook kunnen we storingen op afstand verhelpen en software updates uitvoeren aan uw laadpaal. Als laatste voordeel verloopt door middel van de registratie de facturatie van uw verbruik volledig automatisch door middel van automatische incasso’s, digitale facturen of realtime betaling. Daardoor biedt de Saman Groep u een optimale service en grip op uw laadpaal.

LAADPAAL kopen bij DE SAMAN GROEP

Als u een laadpaal koopt voor thuis of op de zaak, dan begrijpen wij dat een betrouwbare en ervaren partner dan wel zo prettig is. De Saman Groep is een belangrijke installateur van laadstations in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. Daardoor maken we duurzaam en comfortabel elektrisch laden voor iedereen in Zuidwest-Nederland bereikbaar. Daardoor koopt u altijd een A-merk laadpaal met maximaal rendement en een lange levensduur. En dit altijd voor de beste prijs. Wilt u nog verder verduurzamen? Hoe mooi is het dan op uw elektrische of hybride auto op te laden met uw eigen groene stroom? Door uw laadpaal te combineren met zonnepanelen krijgt elektrisch auto rijden een nieuwe dimensie!

Door ons 100-jarig bestaan biedt de Saman Groep goede garanties, betrouwbaarheid en zekerheid. Dat is erg belangrijk als u een laadpaal koopt dat jarenlang probleemloos moet functioneren. Verder volgen onze gecertificeerde installateurs periodiek technische cursussen. Daardoor blijft het niveau van onze installaties hoog en dragen we zorg voor een betrouwbare laadpaal. Zowel nu als in de toekomst.

MEER INFORMATIE OVER LAADpalen thuis of op de zaak

Wenst u meer informatie over laadpalen bij u thuis of op de zaak? Bekijk ons volledige aanbod aan laadpalen in de webshop of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte. Wij helpen u graag de juiste installatie te vinden, passend bij uw wensen.

11 resultaten

Meer weten over laden op eigen oprit, op de zaak of in de wijk? Bekijk ons platform: Laden in Zuidwest!
Meer weten