Bespaar tot wel 400 euro op jouw zonnepanelen

De maanden met de hoogste opbrengst voor zonnepanelen zijn er weer. Tussen mei en september wek jij namelijk 60% van de jaaropbrengst op. Wil jij nog deze zomer profiteren van deze opbrengst? Kies voor zonnepanelen van de Saman Groep! Nog in de zomer geplaatst en met 5% korting. Zo bespaar je tot wel € 400!

Daarom kies jij voor zonnepanelen van de Saman Groep

  • Je profiteert van 5% korting op jouw installatie, zo bespaar je tot wel € 400!
  • Je hebt jouw panelen nog in de zomer op je dak
  • Vakkundige installatie door opgeleide monteurs
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Je betaalt pas achteraf

Nog in de zomer zonnepanelen op je dak

Wil jij nog deze zomer profiteren van jouw zonnepanelen? Wees er dan snel bij! We hebben nog maar 50 montageplaatsen beschikbaar deze zomer.

Hoeveel kWh levert een zonnepaneel per dag

meest gekozen pakketten

*De getoonde prijzen zijn pakketten met onze DMEGC 410wp zonnepanelen inclusief standaard montage met een Solis omvormer, 5% korting op de onderdelen en met 0% BTW. Wanneer je zonnepanelen koopt, betaalt je 0% btw over de zonnepanelen en de installatie. Zo heb je jouw zonnepanelen nog sneller terugverdiend. Wel zo fijn.

meer panelen is nog meer korting

Heb jij plaats voor nog meer panelen op jouw dak? Dan is de korting nog hoger!

totaalinstallateur in de buurt

Met onze nieuwe vestiging in Barendrecht zorgen wij dat we altijd bij jou in de buurt zitten. Wij zijn totaalinstallateur van duurzame installaties, onze service gaat verder dan enkel zonnepanelen. Jouw zonne-energie inzetten om jouw huis te verwarmen? Wij helpen jou verder! Met een warmtepomp, airco of laadpaal voor jouw auto. Al jouw duurzame oplossingen onder één dak.

Onze zonnepanelen

DMEGC is sinds 2009 actief met de productie van zonnepanelen. Door voortdurend te innoveren en de focus te houden op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC hoog op waarde geschat. DMEGC hanteert strenge kwaliteitseisen, dat zie je aan de nette afwerking en het gebruik van degelijke materialen voor de productie van de zonnepanelen.

Meyer Burger is een Zwitsers merk wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is bovendien volledig Europees. De zonnepanelen van Meyer Burger zijn compact waardoor ze goed in te passen zijn op het gemiddelde Nederlandse dak en behaalt het paneel tot 20% meer opbrengst op hetzelfde formaat dak dan een gemiddeld paneel. Dit komt door de hoge prestaties is warm weer en het hoge celrendement.

 

Hoeveel zonnepanelen heb jij nodig

Hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt is afhankelijk van een paar factoren. Allereerst is het belangrijk om jouw verbruik te bepalen, zowel voor nu als in de toekomst. Verder is het belangrijk om goed te kijken naar de afmeting van jouw dak. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen, wij denken altijd met je mee! Onze adviseurs kunnen samen met jou bepalen welke en hoeveel panelen het beste passen bij jouw situatie.

"Betrouwbaar bedrijf. Maken waar wat zij beloven. Klantvriendelijk. Ik had contact met de vestiging in Barendrecht."

- Wil Jung, Oud-Beijerland

 Vraag jouw advies op maat aan

Wil jij weten welke zonnepanelen perfect zijn voor jouw situatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Wil je profiteren van de actie? Wees er dan snel bij, want OP=OP! Vul jouw contactgegevens in en geef aan op welke manier jij geadviseerd wil worden en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.