Zonnepanelen op jouw huurwoning

Zonnepanelen op jouw huurwoning van Zeeuwland

Zeeuwland vindt duurzaamheid en betaalbaarheid erg belangrijk. Daarom kun je nú kiezen voor zonnepanelen op jouw huurwoning. Doe jij ook mee?

Wat leveren zonnepanelen mij op?

Als je meedoet plaatst de Saman Groep zonnepanelen op jouw dak. Je bespaart hierdoor geld op jouw energierekening.

Met zes panelen kan de besparing oplopen tot € 44,- per maand (prijspeil juni 2024). Daarnaast betaal je een maandelijkse bijdrage van € 15,- aan jouw woningbouw. Deze bijdrage wordt verwerkt in de servicekosten en stijgt niet mee met prijsveranderingen.

* Dit is een voorbeeld en een gemiddelde uitgaande van € 0,30 per kWh.

Hoe werken zonnepanelen?

Voordat je de keuze maakt voor zonnepanelen, wil je ook wel weten hoe ze nu eigenlijk werken. De panelen liggen op het dak en vangen zonlicht op. Dit zonlicht wordt omgezet in stroom die we niet direct in huis kunnen gebruiken. Daarom stuurt de installatie de opgewekte stroom eerst door de omvormer. Deze levert de bruikbare stroom aan de meterkast. Daarna kun jij jouw eigen zonne-energie gebruiken. Gebruik je de stroom niet? Dan lever je deze terug aan het stroomnet.

Wat krijg ik als ik kies voor zonnepanelen als huurder bij Zeeuwland?

De installatie die de Saman Groep plaatst bestaat uit topkwaliteit zonnepanelen, één Solis omvormer en de benodigde bekabeling voor de aansluiting tussen de zonnepanelen en de meterkast.

Zonnepanelen op jouw huurwoning

Zonnepanelen op jouw huurwoning

Aanhef

Voornaam

Achternaam

Postcode en huisnummer

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden door mijn woningbouwvereniging voor het plaatsing van zonnepanelen.