3 april 2024

Installatiebedrijf Eppink gaat verder onder de Saman Groep

Installatiebedrijf Eppink uit Tubbergen zet per 5 april 2024 haar dienstverlening voort onder de Saman Groep. Harold Hofhuis, de huidige eigenaar van Installatiebedrijf Eppink, blijft ook na de naamswijziging betrokken. Klanten kunnen rekenen op een verder gespecialiseerde dienstverlening rondom het verhogen van duurzaam wooncomfort met onder andere zonnepanelen, een warmtepomp, airco of laadpaal.

Meerderheidsaandeel

Sinds juni 2023 heeft de Saman Groep een meerderheidsaandeel verworven in Installatiebedrijf Eppink. De verwerving van het belang draagt bij aan de missie van de Saman Groep om de energietransitie de komende jaren voor elke Nederlander bereikbaar te maken. Erik Kloet, operationeel directeur bij de Saman Groep zegt hierover het volgende: “In Installatiebedrijf Eppink hebben we een partner gevonden die net als wij een sterke focus heeft op het bereikbaar maken van duurzaam wooncomfort. In de volgende fase van onze groei is het dan ook een logische stap voor ons om de krachten te bundelen. We willen er op deze manier voor zorgen dat iedereen die dat wil, duurzame stappen kan zetten."

Over de Saman Groep

De Saman Groep is al meer dan 100 jaar een begrip in de installatiewereld. Sinds 2004 richt het bedrijf zich op duurzame installatietechniek en combineert het een van de grootste maatschappelijke opgaves, de energietransitie, met duurzaam wooncomfort. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen. Vanuit vestigingen in Zierikzee, Breda, Barendrecht en Tubbergen helpt Saman Groep particulieren en bedrijven met het verduurzamen van hun woning of pand. Persoonlijke begeleiding en advies staan hierbij centraal.

Over Installatiebedrijf Eppink

Installatiebedrijf Eppink is gespecialiseerd in warmtepompen en zonnepanelen, en focust op particuliere huiseigenaren. Het bedrijf is in 2016 overgenomen door Harold Hofhuis en heeft zich sindsdien gespecialiseerd als installateur van duurzame oplossingen.