Uw afspraak voorbereiden

De monteur komt langs, wat moet ik doen?

Zo bereid u de afspraak voor

Wij streven er net als u naar om ervoor te zorgen dat onze monteurs het werk bij u in één keer kunnen voltooien. Daarom hebben wij hieronder beschreven wat u alvast kunt doen ter voorbereiding op deze afspraak.

Naast een aantal algemene richtlijnen, zijn er ook specifieke zaken van belang, afhankelijk van het doel van het bezoek van de monteur.

  • Lees uw offerte nog een keer goed door. Hierin staat duidelijk beschreven wat de monteur wel- en niet komt doen;

  • De monteur is verplicht om te werken met veiligheidsschoenen. Zorg ervoor dat kwetsbare vloeroppervlakte zijn afgedekt om schade te voorkomen;

  • De monteur kan alleen aan het werk als u zelf thuis bent of als er een andere volwassenen van minimaal 18 jaar oud aanwezig is;

  • Zorg ervoor dat u voldoende tijd vrijmaakt, zodat de monteur de klus zonder haast kan afmaken;

  • Zorg ervoor dat de werkplek vrij gemaakt is, zodat de monteur overal goed bij kan. Dit om opzichtschade te voorkomen. Onder opzichtschade wordt onder andere verstaan, schade die door of tijdens de uitvoering van het werk wordt toegebracht aan zaken waaraan wordt gewerkt of aan zaken die zich bevinden in de nabijheid van de plaats waar wordt gewerkt. Zie de MetaalUnie voorwaarden voor meer informatie.

Kies hieronder het doel van het bezoek van de monteur, zodat u de juiste voorbereidingen kunt treffen.

Waarvoor komt de monteur bij u langs?

Plaatsen van zonnepanelen

Binnenkort komt er een monteur langs voor het plaatsen van zonnepanelen bij u thuis. Lees hier welke specifieke stappen u nog kunt nemen ter voorbereiding op deze afspraak.

Installeren van een warmtepomp

Binnenkort komt er een monteur langs voor het installeren van een warmtepomp. Lees hier welke specifieke stappen u nog kunt nemen ter voorbereiding op deze afspraak.

Plaatsen van een Cv-ketel

Binnenkort komt er een monteur langs voor het plaatsen van een Cv-ketel. Lees hier welke specifieke stappen u nog kunt nemen ter voorbereiding op deze afspraak.

Installeren van de meterkast

Binnenkort komt er een monteur langs voor installeren van de meterkast bij u thuis. Lees hier welke specifieke stappen u nog kunt nemen ter voorbereiding op deze afspraak.

Monteren van een airco

Binnenkort komt er een monteur langs voor het monteren van een airco bij u thuis. Lees hier welke specifieke stappen u nog kunt nemen ter voorbereiding op deze afspraak.

Plaatsen van een laadpaal

Binnenkort komt er een monteur langs voor het plaatsen van een laadpaal. Lees hier welke specifieke stappen u nog kunt nemen ter voorbereiding op deze afspraak.

Monteur thuisbatterij

Installeren van een thuisbatterij

Binnenkort komt er een monteur langs voor de installatie van uw thuisbatterij Lees hier welke specifieke stappen u nog kunt nemen ter voorbereiding op deze afspraak.

Onderhoud, storing & reparatie

Binnenkort komt er een monteur langs voor onderhoud, storing of een reparatie. Lees hier welke specifieke stappen u nog kunt nemen ter voorbereiding op deze afspraak.

Kunt u onverwacht niet?

Bel ons dan zo snel mogelijk op het telefoonnummer 085 - 620 31 00. Bent u niet thuis als onze monteur langskomt? Dan betaalt u wel de voorrijkosten.

Binnen twee werkdagen reactie!

Stuur direct een bericht

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Onderwerp *

Bericht