Zonnepanelen Kleinzakelijk

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Binnen twee werkdagen een reactie!

Voor aansluitingen kleiner dan 3x80A

De energierekening kan voor je onderneming maandelijks een behoorlijke kostenpost zijn. Daarom kiezen steeds meer mkb ondernemers voor zonnepanelen. Logisch, want dat is duurzaam en verlaagd direct de energiekosten. Ook zijn zonnepanelen zakelijk goed voor je maatschappelijk verantwoord imago. Bovendien hebben ze een interessant rendement. Als gecertificeerd installateur, begeleidt de Saman Groep je volledig bij de zakelijke aanschaf van zonnepanelen. We starten met een vrijblijvend adviesgesprek en verzorgen iedere vervolgstap tot in de puntjes. Hiermee nemen wij alle zorgen voor jou uit handen. Ook na oplevering van de installatie staan we voor je klaar op het gebied van beheer, service en onderhoud. Zo geniet je optimaal van je eigen zonne-energie!

Voordelen zonnepanelen kleinzakelijk

Icon Energie

Duurzame energie

Icon  Geld

Interessante subsidie

Icon  Geld Munt

Direct lagere energiekosten

Icon Verbeteren & Vernieuwen

Binnen een jaar terugverdientijd

Financiele voordelen zonnepanelen kleinzakelijk

Kies voor zonnepanelen op je bedrijfspand en profiteer nu nog van de subsidies en fiscale voordelen! We leggen graag uit aan welke voorwaarden je moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen.

Onze expert

"Wij streven naar de beste oplossing voor de ondernemer".

"Door jarenlange ervaring, ruime technische kennis en nauwe samenwerking onze afdelingen Klimaat & Elektra, Constructie en Zonnepanelen, realiseren wij complete zonnepaneleninstallaties in de zakelijke markt. Denk hierbij aan projecten voor de agrarische sector, melkveehouderijen, maar ook voor kleine en grote bedrijfsgebouwen. We streven naar de beste oplossing voor de ondernemer met het oog op de beste prijs/kwaliteitverhouding, de situatie, toekomst en verwachtingen."

Jakob Berghuis – Verkoopadviseur Zonnepanelen Zakelijk

Service en onderhoud zonnepanelen zakelijk

Vuil of een defect kunnen ervoor zorgen dat u niet de optimale opbrengst behaald. Daardoor laat u geld liggen. Service en onderhoud voorkomt en verhelpt eventuele problemen. Daarmee heeft u de garantie dat uw zonnepanelen optimaal werken en presteren. Saman Groep is gespecialiseerd in het service en onderhoud aan zakelijke zonnestroominstallaties.

60.000 tevreden klanten gingen jou voor

De Saman Groep maakt duurzaam en comfortabel werken, leven en wonen voor jou bereikbaar. We komen altijd langs voor een geheel vrijblijvend advies op maat en kunnen je verzekeren van een professionele dienstverlening als erkend installateur. Wij gaan voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding en scheppen de beste voorwaarden door nauw samen te werken met onze leveranciers.

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • 60.000 klanten gingen je voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Bewezen topkwaliteit producten

  • Volledige ontzorging van advies en subsidie tot montage en onderhoud

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of advies aanvragen

Bedrijfsnaam *

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *

Bericht