LED bedrijfsverlichting

Wil je energie besparen of zoek je een beter lichtbeeld in jouw bedrijf? Een goed lichtadvies brengt sfeer, comfort en veiligheid onder de aandacht. De juiste verlichting toont jouw producten kleurecht en versterkt bovendien de sfeer en beleving. Van spots in de vergaderruimte tot verlichting van een evenementenhal; de Saman Groep helpt je graag verder samen met haar specialistische partner LuxImprove.

Daarom kies je voor Saman Groep en LuxImprove

Overstappen naar LED verlichting is bovendien een energiebesparende en duurzama maatregel met een lange levensduur. Led verlichting kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer de juiste sfeer door de led verlichting aan het plafond, aan de muur of op een staander. Natuurlijk kun je het ook praktisch inzetten zodat jouw productiefaciliteit altijd voorzien is van het optimale licht.

  • Merkonafhankelijk advies voor elk verlichtingsvraagstuk;

  • Brede expertise in iedere branche, van industrie tot de zorg;

  • Volledige ontzorging van inventarisatie tot oplevering;

  • Direct inzicht dankzij lichtplannen, calculaties en 3D-sfeerbeelden.

De specialist komt bij je langs om de huidige lichtsituatie te bekijken. Daarna ontwikkelen we voor jouw bedrijf een verlichtingsplan op maat op basis van jouw wensen en behoeften. Daarbij houden we rekening met duurzaamheid. Ook adviseren we je over de besparingsmogelijkheden. Van lichtadvies, lichtplannen en projectbegrotingen. Tot installatie met service en onderhoud. Wij ontzorgen je vanaf het idee tot na de uitvoering.

Duurzame LED verlichting

Wist je dat led verlichting tot wel 75% minder energie verbruikt dan TL-verlichting met een gelijke lichtopbrengst? Daarmee kunt je dus fors besparen op jouw zakelijke energierekening! Bovendien kan goede led verlichting tot wel 50.000 branduren meegaan. Dat is zelfs 50 keer langer dan een gloeilamp. Voldoende redenen dus om dit jaar nog over te stappen op duurzame verlichting in jouw bedrijf.

Zo werkt het

  1. Vraag via onderstaand formulier jouw vrijblijvende advies aan.

  2. Onze specialist komt de locatie bekijken.

  3. Je ontvangt een advies op maat.

Ga je akkoord? Dan voeren wij het uit en verzorgen we alles tot in de puntjes!

Meer weten over LED bedrijfsverlichting

Van kleine winkel tot grote loods. Voor ieder type bedrijf hebben wij een passende lichtoplossing. Wil je meer weten over de mogelijkheden met LED bedrijfsverlichting? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag!

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of advies aanvragen

Bedrijfsnaam *

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *

Bericht