Constructie zakelijk

Saman Groep Constructie is met ruim 100 jaar ervaring een vakkundige partner voor uiteenlopend constructiewerk. Denk hierbij aan het vervaardigen van staalconstructies in bedrijfsgebouwen, industriehallen en zwembaden, en aan maatwerkframes voor zonnepanelen. Maar ook voor trappen, hekwerk, bordessen, cortenstaal bloembakken of zelfs kunstwerken is Saman Groep Constructie je graag van dienst.

Constructiebedrijf voor uiteenlopende staalwerk

Uiteenlopende constructie opdrachten vragen om uiteenlopende materialen. Dankzij goede contacten met betrouwbare leveranciers beschikken wij snel over onze hoge kwaliteit materialen. Daarnaast kunnen wij door efficiënt in te kopen de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. De afgelopen 100 jaar hebben wij als constructiebedrijf veel ervaring opgedaan in het werken met staal, roestvrijstaal (RVS), cortenstaal en aluminium. Door ons uitgebreide machinepark werkt het team van Saman Groep Constructie bovendien flexibel en zijn we gespecialiseerd van het lassen van plaatwerk, tot het vakkundig opbouwen van veelzijdige constructiewerken.

  • Vakkundig team

  • Snelle realisatietijden

  • Iedere gewenste afmeting aan aantallen

  • Levering en/of montage door heel Nederland

  • Geproduceerd in onze eigen werkplaats in Zierikzee

Een greep uit de mogelijkheden

Constructie werk? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Is jouw werktekening al klaar of heb je nog alleen een idee? In elke fase van een constructieproject kunnen wij als constructiebedrijf aanhaken en meedenken. Op basis van ons ontwerp of het ontwerp van jouw architect. De keuze is aan jou. Het is ons doel altijd een hoogwaardig eindproduct te realiseren. Bovendien vinden ontwerp en realisatie vakkundig, snel en efficiënt plaats. Wij snappen namelijk als geen ander dat vertrouwen een doorslaggevende rol speelt. Daarom denken we met je mee om samen tot een goed eindresultaat te komen. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden. We zijn je graag van dienst!

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of advies aanvragen

Bedrijfsnaam *

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *

Bericht