Vestiging

Zierikzee

Saman Groep staat voor je klaar

Duurzaam Comfort in Zierikzee

Welkom bij de vestiging Zierikzee van de Saman Groep, waar wij je helpen bij het realiseren van duurzaam wooncomfort. De energietransitie is een van de grootste maatschappelijke uitdagingen van deze tijd, maar wij begrijpen dat comfort in je woning net zo belangrijk is. Daarom combineren wij het beste van beide werelden: duurzame oplossingen die je wooncomfort verhogen én je energierekening verlagen. Ontdek hoe wij jou kunnen begeleiden naar een groenere toekomst.

Inspiratiecentrum

Bezoek ons inspiratiecentrum om onze duurzame producten te bekijken. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in ons inspiratiecentrum laten onze adviseurs zien hoe groot bijvoorbeeld de warmtepomp is, of hoeveel geluid een airco maakt.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, cv-ketel, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners