Intergas Comfort Touch

De Intergas Comfort Touch is een thermostaat met ongekend gebruikersgemak in een compact en modern design. Door gebruik te maken van een touchscreen is de bediening intuïtief, eenvoudig en simpel. Met de Comfort Touch app regel jij jouw comfort, waar je ook bent! Zo kan je van afstand bekijken hoe warm het thuis is en kan je op afstand de temperatuur aanpassen. Daarnaast geeft de app direct inzicht in de prestaties van jouw cv-ketel. De Comfort Touch app stelt jou ook in staat om een weekprogramma in te stellen.

Tijdelijke actie: je ontvangt deze slimme thermostaat nu gratis bij een Intergas cv-ketel!

Eenvoudig en snel jouw cv-ketel instellen

Op jouw telefoon

Duurzaam comfort is ook zo geregeld met een Intergas slimme thermostaat. Bedien, waar je ook bent, jouw cv-ketel en stel je temperatuur in zoals jij dit wilt. In deze video leer je alles over het instellen van het weekmenu in jouw Intergas Comort Touch app.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *