Duurzaam collectief

Duurzaam collectief

FormUpgrade zonnecollectief

Een duurzaam collectief voor jou, door FormUpgrade en de Saman Groep. Om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor jou bereikbaar te maken, hebben FormUpgrade en de Saman Groep de handen ineen geslagen. Via het Duurzame Collectief kun je als medewerker van FormUpgrade nu zonnepanelen kopen met maar liefst 10% korting. Het zonnecollectief is open voor aanvragen t/m 31-08-2023. Het persoonlijke advies, de installatie en het periodieke onderhoud worden verzorgd door de Saman Groep.

Door ruim 15 jaar ervaring in duurzame installaties en jaarlijks meer dan 100.000 geplaatste zonnepanelen, ben je daarnaast verzekerd van een ervaren installateur. Bovendien kan de Saman Groep A-merk materialen en producten grootschalig inkopen. Daarmee garanderen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding en scheppen we samen met FormUpgrade voor jou de beste voorwaarden. Daardoor kun je zorgeloos profiteren van het collectieve voordeel.

*Plaatsing zonnepanelen door heel Nederland, Waddeneilanden uitgezonderd.

Een duurzame installatie kopen of huren

  • A-merken zoals Meyer Burger en DMEGC

  • Altijd vrijblijvend adviesgesprek telefonisch of op locatie

  • Huur met € 250 cashback

  • Betaal pas na plaatsing van de installatie

Deelnemen aan het duurzame collectief

Deelnemen aan het Zonnecollectief is heel eenvoudig.

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier.

  2. Een adviseur van de Saman Groep neemt contact op voor een telefonisch advies of het maken van een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek op locatie.

  3. Je ontvangt een vrijblijvende offerte en ontdekt hoeveel je kunt besparen.

  4. Je profiteert van je eigen duurzame installatie en de besparing op je energierekening.

Op dit moment is de vraag naar duurzame installaties groter dan het aanbod. Na akkoord op de offerte moet je voor zonnepanelen rekening houden met een wachttijd van circa 24 weken alvorens we de installatie komen plaatsen. Dit is een momentopname, jouw adviseur vertelt je de actuele wachttijden.


Actievoorwaarden Profiteer als medewerker van FormUpgrade met het Zonnecollectief van 10% korting op zonnepanelen. Bij huren ontvang je € 250 cashback. Het zonnecollectief geldt alleen voor medewerkers woonachtig in Nederland en geldt voor aanvragen t/m 31-08-2023. In Zuidwest-Nederland* telefonisch advies of advies op locatie en installatie door de Saman Groep. Buiten deze regio enkel telefonisch advies en installatie door regiopartners van de Saman Groep. *Plaatsing zonnepanelen door heel Nederland, Waddeneilanden uitgezonderd.

Aanvraag duurzaam collectief

Bedrijfsnaam werkgever

Personeelsnummer

Aanhef

Voornaam

Achternaam

Postcode en huisnummer

E-mailadres

Telefoonnummer

Ik wil een offerte voor (meerdere opties mogelijk)

Wil je kopen of huren