DELTA is de grootste leverancier van groene stroom en gas in Zeeland. Saman Groep is koploper in de installatie van zonnepanelen, cv-ketels en warmtepompen. De twee bekendste Zeeuwse namen op energiegebied werken met elkaar samen om de energietransitie in Zuidwest-Nederland te versnellen. En u profiteert daarvan bij de aanschaf van een cv-ketel, warmtepomp of zonnepanelen.

Cv-ketel

€ 50 extra Delta klantkorting

Het grootste deel van de huishoudens gebruikt een cv-ketel om de woning te verwarmen. U ook? Een cv-ketel kan in vrijwel iedere woning worden gemonteerd. Oud én nieuw. Daarnaast worden cv-ketels steeds efficiënter. Met een nieuwe cv bespaart u daardoor al snel tot 15% op uw energiekosten ten opzichte van een verouderde cv installatie! Bovendien is het tijdig vervangen belangrijk om het risico op gaslekkage of het vrijkomen van koolmonoxide te verkleinen.

  • Comfortabele verwarming
  • Intergas, Nefit of Remeha cv-ketel
  • Inclusief onderhoudsabonnement
Kies uw cv-ketel

Warmtepomp

€ 100 extra Delta klantkorting

Om nog jarenlang van onze omgeving te kunnen genieten, moeten we met elkaar verduurzamen. Door slimmer met energie om te gaan en door minder fossiele brandstoffen te gebruiken. Wanneer u overstapt op een warmtepomp verwarmt u op een duurzame manier uw huis. Een warmtepomp gebruikt namelijk gratis energie uit de lucht, aarde of water om uw huis te verwarmen. Daardoor daalt uw gasverbruik aanzienlijk.

  • Duurzame warmte
  • Tientallen euro’s per maand besparen op gaskosten
  • Bijdragen aan een duurzaam en CO2-neutraal leven
Kies uw warmtepomp

Zonnepanelen

€ 100 extra Delta klantkorting

Steeds meer woningeigenaren kopen of huren zonnepanelen om zelf groene stroom op te wekken. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De stroom die u zelf opwekt en verbruikt hoeft u namelijk niet af te nemen van uw energieleverancier. En dat levert al snel honderden euro’s per jaar voordeel op. Bovendien draagt u met zonnepanelen bij aan een duurzamere omgeving. Dat is wel zo belangrijk.

  • Groene stroom van de zon
  • Tientallen euro’s per maand besparen op energiekosten
  • Bijdragen aan een duurzaam en CO2-neutraal leven

 

Kies uw zonnepanelen

Nog geen DELTA klant?

Wanneer u bij Saman Groep een cv-ketel, warmtepomp of zonnepanelen koopt én gelijktijdig een energiecontract afsluit bij DELTA dan krijgt u € 100,- cashback op uw DELTA energiecontract. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.