Clavis gaat voor duurzaamheid en betaalbaarheid. Daarom wil Clavis ook in 2022 op haar huurwoningen zonnepanelen plaatsen om de woningen energiezuiniger te maken en bij te dragen aan een duurzamer milieu. Om dit te realiseren, heeft Clavis de Saman Groep als partner gekozen. Heeft u van ons een brief en/of e-mail hierover ontvangen? Dan komt ook uw woning in aanmerking voor zonnepanelen. 

Wat krijg ik als ik kies voor zonnepanelen?

Kiest u voor zonnepanelen, dan krijgt u een complete zonnepaneleninstallatie van de Saman Groep. Deze bestaat uit acht topkwaliteit zwarte Jinko Solar zonnepanelen, één Solis omvormer en de benodigde bekabeling voor de aansluiting tussen de zonnepanelen en de meterkast. Ook plaatst de Saman Groep tijdens de installatie een bruto productiemeter. Daardoor kunt u eenvoudig de werking en de opbrengst van uw zonnepanelen bekijken.

 

Wat levert het mij op?

Tegen een maandelijkse bijdrage van € 3,00 servicekosten per zonnepaneel, installeert de Saman Groep acht zonnepanelen op uw dak. En de besparing op uw energierekening? Die is geheel voor u! De opbrengst van dit systeem is gemiddeld 2.774 kWh per jaar. Daarmee kunt u circa € 832 per jaar / € 69 per maand besparen* op uw stroomrekening, exclusief de servicekosten. Extra fijn is dat de servicekosten niet worden geïndexeerd. Dit betekent dat u de komende jaren niet opeens meer gaat betalen voor uw zonnepanelen. Dat is wel zo prettig!

* Dit is een voorbeeld en een gemiddelde, prijspeil april 2022. De Saman Groep bekijkt en berekent het voordeel van iedere woning op locatie.

Hoe werken zonnepanelen?

Hoe kan ik meedoen?

  1. U kunt zich binnenkort via deze pagina aanmelden wanneer u bericht van ons heeft gehad.
  2. De Saman Groep neemt contact met u op en plant indien nodig een bezoek in. Een monteur beoordeelt dan hoe de zonnepanelen het beste op uw woning geïnstalleerd kunnen worden. Hij kijkt daarbij onder andere naar de zonligging, uw dak en de bereikbaarheid.
  3. Vervolgens tekent u digitaal of tijdens het huisbezoek het opnameformulier en een akkoordverklaring. Daarnaast tekent u ook voor uw eigen bijdrage die via automatische incasso betaald dient te worden.
  4. De zonnepanelen worden geïnstalleerd op uw dak en u krijgt uitleg over de energieopbrengst van de zonnepanelen. Zo profiteert u van uw eigen duurzame energie en de besparing op uw energierekening.

Kies ook voor zonnepanelen

Helpt u samen met ons Terneuzen een stukje groener te maken en uw energierekening te verlagen met zonnepanelen? Laten we samenwerken aan een duurzame toekomst. 

Direct aanmelden

  • Hidden