0
Klantenstop trigger

Zonneboilers

De Saman Groep wil duurzame zonne-energie voor iedereen bereikbaar maken. Met een uitgebreid assortiment aan A-merk zonneboilers en zonnecollectoren van de Nederlandse producent HRSolar, is er altijd een zonneboilersysteem welke past bij uw situatie en wensen. Erkend zonneboiler installateur Saman Groep installeert A-merk zonneboilers in Zeeland, Zuid-Holland en Brabant. Vraag een vrijblijvende offerte aan of kies ervoor uw zonneboilersysteem direct te kopen in de webshop.

  • Interessante subsidie
  • Eerste stap naar gasloos wonen
  • Perfect te combineren met zonnepanelen

Met een zonneboiler van de Saman Groep uit Zierikzee en Breda, kunt u op een duurzame manier uw tapwater verwarmen. Een zonneboiler gebruikt zonlicht om het water in een boiler te verwarmen. Het zonlicht wordt opgevangen door zonnecollectoren op uw dak. Schijnt de zon fel, dan kan het water maar liefst 90°C worden. Door middel van een zonneboiler bespaart u tot wel 60% energie voor warm water. Dat levert u honderden euro’s per jaar op. De Saman Groep installeert in Zeeland, Zuid-Holland en Brabant zonneboilers van A-merk HR Solar. We installeren zonneboilers bij zowel zakelijke als particuliere klanten.

Zonnecollectoren en ZONNEBOILER KOPEN IN ZEELAND, ZUID-HOLLAND OF BRABANT

Wanneer u een zonneboiler wilt kopen, begrijpen wij dat u zich goed wilt laten adviseren. Daarom hebben we een praktische brochure ontwikkeld waarin we u antwoord geven op vragen, zoals:

– Wat is een zonneboiler?

– Hoe werkt een zonneboiler?

– Hoeveel liter zonneboiler heb ik nodig?

– Hoe duur is een zonneboiler?

– Kan ik subsidie krijgen voor een zonneboiler?

Daarnaast vertellen we u in de brochure over de verschillende stappen wanneer u een zonneboilerinstallatie bij de Saman Groep koopt. We schetsen het proces zo eenvoudig en transparant mogelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vanaf het eerste contact met een adviseur, de offerte voor de boiler en zonnecollectoren, tot het uiteindelijk installeren en periodiek onderhouden van de zonneboiler. En wenst u nog meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. We bekijken uw situatie en wensen en adviseren u op maat over de mogelijkheden.

A-MERK ZONNEBOILER kopen VAN HRSOLAR

Als gecertificeerd zonneboiler installateur, biedt de Saman Groep A-merk zonneboilers aan van HRSolar. Deze Nederlandse fabrikant biedt door jarenlange ervaring en innovatie, systemen die naadloos toepasbaar zijn in bijna ieder huishouden. En dat is wel zo praktisch! Daarnaast komt het formaat van een HRSolar zonnecollector vrijwel overeen met het formaat van een zonnepaneel. Daardoor kunt u zonnecollectoren netjes combineren met zonnepanelen op uw dak. Wilt u nog meer besparen? Dan kunt u een zonneboiler ook eenvoudig combineren met een warmtepomp of hoge rendement cv-ketel. Daardoor bent u klaar voor de toekomst en voorziet u volledig duurzaam in uw energiebehoefte.

KOSTEN ZONNEBOILER en subsidie

Wij begrijpen dat kosten van een zonneboiler en ISDE subsidie ook meespelen in uw keuze om een zonneboiler te kopen. Om te bepalen hoeveel een zonneboiler kost, is het belangrijk te kijken naar de gewenste watercapaciteit en het aantal zonnecollectoren dat u nodig hebt. Ook andere onderdelen, zoals het type boiler, eventuele aanpassingen in huis en het aansluitmateriaal dat nodig is, bepalen de kosten van uw installatie. Om u een indicatie te geven van de prijs, dan kunt u uitgaan van circa € 2.000 tot € 6.500 voor een zonneboiler installatie van de Saman Groep.

Erg interessant is dat u nu nog gebruik kunt maken van subsidie wanneer u een zonneboilersysteem koopt. Onder voorwaarden ontvangt u Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) van tussen de € 500 en € 2.300. Daarmee stimuleert de overheid van woningen en bedrijven in Nederland minder door gas worden verwarmd. Door te verwarmen met duurzame warmte wordt energie bespaard en dringen we met elkaar de CO2-uitstoot terug.

Besparing, Terugverdientijd EN RENDEMENT van HRSolar zonneboilers

Bij de Saman Groep koopt u altijd een zonneboilersysteem met een hoog rendement in Zeeland, Brabant of Zuid-Holland. U kunt ervan uitgaan dat de levensduur van de zonneboilerinstallatie rond de 25 jaar ligt. Daarnaast ligt de terugverdientijd van een zonneboiler tussen de 10 en 15 jaar terugverdient. Na deze 15 jaar lever de zonneboiler u dus nog meer geld op. Bovendien stijgt de prijs voor gas steeds verder. Dat zorgt ervoor dat een zonneboiler steeds interessanter wordt. Met een zonneboiler bespaart u 60% van de energiekosten die nodig zijn om water te verwarmen. Concreet betekent dit dat u jaarlijks gemiddeld 200 m³ aardgas, of € 150 kunt besparen. En vervangt de zonneboilerinstallatie geen gasketel, maar een elektrische boiler? Dan bespaart u zelfs meer. Namelijk, zo’n 800 kWh, of ruim € 200 per jaar.

SERVICE EN ONDERHOUD aan zonnecollectoren en zonneboiler door de Saman Groep

Wanneer u een zonneboiler koop bij de Saman Groep wilt u jaren lang zorgeloos kunnen genieten van uw installatie. Door middel van goed onderhoud en periodieke reiniging van de zonnecollectoren, blijft uw installatie in topconditie. Met een onderhoudscontract bent u jarenlang verzekerd van een betrouwbare en goed werkende installatie. Bovendien kunt u 24/7 contact met ons opnemen wanneer u een storing heeft. Ook in het weekend en tijdens feestdagen. Belangrijk is wel dat de Saman Groep enkel een onderhoudscontract voor uw zonneboiler aanbiedt in combinatie met onderhoud aan uw warmtepomp of cv-ketel.

Zonneboiler installateur Saman Groep uit Zierikzee en Breda biedt GOEDE GARANTIES EN BETROUWBAARHEID

Wij snappen dat het kopen van een zonneboiler een belangrijke investering is waar u goed over nadenkt. Een ervaren en betrouwbare partner is dan wel zo prettig. Als belangrijke installateur in Zeeland, Zuid-Holland en Brabant, maakt de Saman Groep duurzaam verwarmen bereikbaar voor iedereen. Bovendien kopen wij A-merk HRSolar zonneboilers in tegen een gunstig tarief. En daar profiteert u weer van. U koopt namelijk altijd een topkwaliteit installatie voor de beste prijs. Daarnaast bieden we met ons 100-jarig bestaan goede garanties, zekerheid en betrouwbaarheid. Vanzelfsprekend is dat ontzettend belangrijk als u op het punt staat een zonneboiler te kopen die jarenlang zonder problemen moet werken. En doordat onze gecertificeerde installateurs regelmatig technische cursussen volgen, houden we het niveau hoog. We dragen zorg voor een transparant en eerlijk advies en werken met hoogwaardige materialen.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of offerte. Of bekijk ons volledige assortiment aan zonneboilers in de webshop.

6 resultaten

Tijdelijke klantenstop op zonneboilers Vanwege de overweldigende drukte nemen wij momenteel geen nieuwe zonneboileraanvragen aan.
Meer weten