Zonnepanelen grootzakelijk

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Binnen twee werkdagen een reactie!

Voor aansluitingen groter dan 3x80A

De energierekening. Een kostenpost die voor u als grootverbruiker maandelijks behoorlijk kan oplopen. Daarom kiezen steeds meer ondernemers zakelijk voor zonnepanelen. Logisch, want dat is duurzaam en verlaagd direct de energiekosten. Bovendien hebben zonnepanelen zakelijk een interessant rendement en zijn ze maatschappelijk verantwoord. Als gecertificeerd installateur begeleidt de Saman Groep u volledig bij de aanschaf van zonnepanelen grootzakelijk. Van een vrijblijvend adviesgesprek tot het maken van een legplan. Van de afhandeling van de subsidie aanvraag, tot de installatie, het beheer, inspecties, service en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat u optimaal profiteert van gratis zonne-energie!

Voordelen zonnepanelen grootzakelijk

Icon Energie

Duurzame energie

Icon Zon

Zon SDE++ subsidie

Icon  Geld

Direct lagere energiekosten

Icon Verbeteren & Vernieuwen

Binnen een paar jaar terugverdientijd

Onze expert

"Het is ons doel een professionele totaaloplossing te bieden.''

"Al gaat het over zonnepanelen op daken, grootschalige veldsystemen in het landschap of panelen op carportsystemen, wij helpen graag ondernemers. Maar ook bij grootschalige energieopslag, energiemanagement of inspecties, beheer en onderhoud van bestaande systemen zijn ondernemers bij ons aan het juiste adres."

Martin de Brouwer – Directeur Saman Groep Projecten B.V.

Zon SDE++ subsidie zonnepanelen zakelijk

Heeft u een grote aansluiting boven de 3×80 Ampère? Dan kunt u met zonnepanelen zakelijk gebruikmaken van de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie (Zon SDE++). Met deze regeling ontvangt u voor een periode van maar liefst 15 jaar per opgewekte kWh een vergoeding bovenop de standaard stroomprijs.

Beheer, service en onderhoud

Weet u of uw installatie nog maximaal presteert? Vuil of een defect kunnen ervoor zorgen dat u niet de optimale opbrengst behaald. Daardoor laat u geld en subsidie liggen. Beheer, inspectie, service en onderhoud voorkomen en verhelpen eventuele problemen. Daarmee heeft u de garantie dat uw zonnestroomsysteem optimaal werkt en presteert. De Saman Groep is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud aan grootzakelijke zonnestroominstallaties en zonneparken.

Inspectie (scope 12)

Verzekeraars eisen steeds vaker een SCOPE 12 inspectie voor de zonnestroominstallatie. Hiermee wordt tijdens een inspectie vastgesteld of de installatie voldoet aan de laatste normen. Dit gaat niet enkel over de elektrotechnische veiligheid, maar ook brandveiligheid en bouwkunde aspecten. Afhankelijk van de verzekeraar dient deze inspectie elke 3 tot 5 jaar uitgevoerd te worden.

60.000 tevreden klanten gingen jou voor

De Saman Groep maakt duurzaam en comfortabel werken, leven en wonen voor jou bereikbaar. We komen altijd langs voor een geheel vrijblijvend advies op maat en kunnen je verzekeren van een professionele dienstverlening als erkend installateur. Wij gaan voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding en scheppen de beste voorwaarden door nauw samen te werken met onze leveranciers.

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • 60.000 klanten gingen je voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Bewezen topkwaliteit producten

  • Volledige ontzorging van advies en subsidie tot montage en onderhoud

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of advies aanvragen

Bedrijfsnaam *

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *

Bericht