Of je nu een agrarisch bedrijf hebt, een restaurant of een camping, bijna ieder bedrijf verbruikt warm water. Met een zonneboiler kun je op een duurzame manier water verwarmen voor bijvoorbeeld een zwembad, douches of in de keuken. Daarmee zet je niet alleen grote stappen in verduurzaming. Het is ook goed voor jouw portemonnee. Bovendien bezorgt zaken doen met een duurzame onderneming een goed gevoel en maak je jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Hoe werkt een zonneboiler?

Een zonneboiler maakt gebruik van zonnecollectoren op het dak die zonlicht opvangen. De warmte die de zonnecollectoren opvangen wordt omgezet tot warm water in je boilervat. Ook in de winter schijnt er vaak al genoeg zon om jouw water te verwarmen. Zo ben je jaarrond voorzien van warm water dankzij de zon en jouw zonneboiler. Bovendien is zonlicht helemaal gratis! De Saman Groep levert uitsluitend A-merk zonneboilers van HR-Solar.

Wist je dat de collectoren van een zonneboiler zich perfect laten combineren met zonnepanelen? Dan zet je direct twee stappen vooruit voor jouw duurzame bedrijf.

We hebben drie warmtepompen geplaatst voor de verwarming van het zwembadwater en zonnecollectoren voor het verwarmen van het douchewater. De verwachtingen zijn zelfs overtroffen. We hebben iets meer bespaard dan vooraf werd berekend.

Twan Vermeulen, Camping de Pekelinge over de samenwerking

Gasbesparing en subsidie zonneboiler voor bedrijven

Met een zonneboiler is het mogelijk om tot 60% te besparen op jouw gasverbruik en zo fors te besparen op jouw energiekosten. Het verduurzamen van jouw onderneming is niet alleen bevorderlijk voor het milieu, jouw imago en jouw portemonnee, vanaf 1 januari 2023 wordt het zelfs verplicht! Vanaf dat moment moet bijna ieder kantoorgebouw energielabel C of hoger hebben. Bovendien worden fossiele brandstoffen, zoals aardgas, steeds schaarser en duurder. Als ondernemer moet je dus vroeg of laat ook stappen zetten om te verduurzamen. De overheid helpt je een handje om de kosten te verlagen; investeer je als ondernemer zakelijk in een zonneboiler voor jouw bedrijf of kantoorpand? Dan kun je onder voorwaarden profiteren van ISDE-subsidie. Onze adviseur informeert je graag over de hoogte van de subsidie in jouw situatie.

Dit kan een zonneboiler voor jouw hotel betekenen;

Daarom kozen andere duurzame ondernemers voor de Saman Groep:

  • Geen omkijken naar, het hele traject geregeld – Zeelandia

  • Goed meegedacht over praktische oplossingen – YourSuprise

  • Je bent geen nummertje bij de Saman Groep – World of Drinks

  • Hoge kwaliteit van de monteurs – Rotterdam The Hague Airport

  • Er staan professionals met ervaring klaar – Roompot Projects

Whitepaper zonneboiler zakelijk

Ben je aan het oriënteren om warm water binnen jouw bedrijf duurzaam te verwarmen met een zonneboiler? Goed bezig! De Saman Groep geeft in een gratis whitepaper antwoord op de vijf meest gestelde vragen over een zonneboiler voor bedrijven. Koop je een zonneboiler? De Saman Groep zorgt voor de installatie, het onderhoud en de afhandeling van de subsidieregeling. Zo kun je zorgeloos genieten van de installatie en de besparing op jouw gaskosten!

Zonneboiler voor jouw bedrijf? Neem contact op voor een advies op maat

Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant bereikbaar maken. Of je nu zzp’er bent of grootverbruiker, het nieuwbouw of bestaande bouw betreft. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij altijd een installatie die het beste past bij jouw specifieke situatie. Ben je benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden met een zonneboiler voor jouw bedrijf? De adviseurs van de Saman Groep zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en informeren je graag. Van jouw kantoor tot zelfs jouw zwembad; de Saman Groep helpt je met al jouw duurzame wensen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of advies aanvragen

Bedrijfsnaam *

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *

Bericht