LET OP! TIJDELIJKE WARMTEPOMP KLANTENSTOP

Vanwege de overweldigende drukte nemen wij momenteel geen nieuwe warmtepompaanvragen aan. Klik hier voor meer informatie over deze klantenstop en om jezelf in te schrijven voor de wachtlijst.

Nissewaard helemaal duurzaam!

Al meer dan 1.300 warmtepompen geplaatst in Zuid-Holland. Binnenkort ook in uw huis?

In 2050 moeten we met zijn allen maar liefst 80% minder CO₂ uitstoten ten opzichte van 2015. Dat is vastgelegd in het Klimaatakkoord. Als inwoner van de gemeente Nissewaard heeft ook u hierin een belangrijk aandeel. Door minder fossiele brandstoffen te gebruiken en slimmer om te gaan met energie kunt u CO₂ besparen. Denk bijvoorbeeld aan een warmtepomp. Wanneer u ervoor kiest om een warmtepomp te kopen of te huren, kunt u uw huis duurzaam verarmen. Een warmtepomp gebruikt gratis energie uit de aarde, lucht of water voor de verwarming. Daardoor verbruikt u veel minder tot zelfs helemaal geen gas meer wanneer u kiest voor een all-electric of hybride warmtepomp. Bovendien draagt u op deze manier behoorlijk bij aan het verlagen van de CO₂ uitstoot in de gemeente Nissewaard en werkt u mee aan een schoner milieu. En dat is ontzettend belangrijk. Ook voor de generaties na ons.

Wanneer u (naast een warmtepomp) interesse heeft in bijvoorbeeld zonnepanelen, een airco, zonneboiler, laadstation of warmtepompboiler, helpen wij u graag!

Daarom kiest u voor een warmtepomp van de Saman Groep

  • A-merken DaikinNibe en Remeha
  • Tot € 3.700 ISDE subsidie bij bestaande bouw
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
  • Tot 100% gas besparen
  • Betaal pas na plaatsing
Familie Ossewaarde | Zonnepanelen en warmtepomp | Saman Groep | Wolphaartsdijk

Ervaringen met een warmtepomp uit de omgeving van Nissewaard

“Voor ons moest het kosten-batenplaatje kloppen. Natuurlijk speelt de subsidie op de warmtepomp ook mee als je hiermee aan de slag gaat, maar uiteindelijk is het rendement op de investering altijd beter dan de rente op de spaarrekening. Dat we tegelijkertijd een positief effect hebben op het milieu is mooi meegenomen.”

Familie Frijters

“Voor ons was het belangrijk dat een installateur ruime ervaring heeft en betrouwbaar overkomt met de expertise die je van een installatiebedrijf hoopt te verwachten. Naar ons idee heeft de Saman Groep veel ervaring in het plaatsen van warmtepompen en zonnepanelen. Daardoor was de keuze voor ons niet moeilijk. Het contact verliep uitstekend. Vanaf het begin werd er meegedacht”

Familie Ossewaarde


Hybride of all-electric warmtepomp kopen of huren?

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op een warmtepomp, heeft u keuze uit een all-electric of hybride warmtepomp. Is uw woning goed geïsoleerd en wilt u helemaal van het gas af? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een all-electric warmtepomp. Daardoor is het mogelijk om helemaal geen gas meer te gebruiken voor de verwarming van uw woning en tapwater. Dit type warmtepomp wordt vooral gebruik bij nieuwbouwwoningen en erg goed geïsoleerde bestaande woningen.Is het nog een stap te ver om helemaal van het gas af te gaan? Een hybride warmtepomp kan een goede tussenstap bieden. Een hybride warmtepomp werkt samen met uw bestaande cv-ketel, zoals de Techneco Elga, of bevat een geïntegreerde cv-ketel, zoals de Daikin Altherma. De warmtepomp en de cv-ketel werken daarbij samen om uw huis comfortabel te verwarmen. Wanneer de warmtelevering van de warmtepomp onvoldoende is, bijvoorbeeld tijdens erg koude winterdagen, dan verwarmt de cv-ketel bij.


Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt vervolgens een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie van de warmtepomp.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

Warmtepomp kopen of huren in Nissewaard? goed geregeld!

De Saman Groep heeft als doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen in de gemeente Nissewaard bereikbaar te maken en betaalbaar te houden. We doen dit door iedere dag te werken aan innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzame energievoorziening in uw gemeente. Ook werkt de Saman Groep alleen met bewezen A-merk producten en topkwaliteit materialen en volgen onze gecertificeerde vakmannen en -vrouwen regelmatig trainingen en cursussen. Daardoor blijft de kwaliteit hoog en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Duurzame warmte, zonder investering vooraf? Door een warmtepomp te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag!

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan