LET OP! TIJDELIJKE WARMTEPOMP KLANTENSTOP

Vanwege de overweldigende drukte nemen wij momenteel geen nieuwe warmtepompaanvragen aan. Klik hier voor meer informatie over deze klantenstop en om jezelf in te schrijven voor de wachtlijst.

Hoeksche Waard helemaal duurzaam!

Al meer dan 1.300 warmtepompen geplaatst in Zuid-Holland. Binnenkort ook in uw huis?

In het Klimaatakkoord is vastgelegd dat we in 2050 ten opzichte van 2015 maar liefst 80% minder CO₂ moeten uitstoten. Ook u als inwoner van de gemeente Hoeksche Waard heeft hier een belangrijk aandeel in. CO₂ kunt u besparen door minder fossiele brandstoffen te gebruiken en slimmer om te gaan met energie. Door een warmtepomp te kopen of te huren in de gemeente Hoeksche Waard, kunt u uw woning en tapwater op een duurzame manier verwarmen. Een warmtepomp gebruikt namelijk gratis energie uit de aarde, lucht of water voor de verwarming. Daardoor verbruikt u veel minder tot zelfs helemaal geen gas meer wanneer u kiest voor een all-electric of hybride warmtepomp. Bovendien draagt u op deze manier behoorlijk bij aan het verlagen van de CO₂-uitstoot in de gemeente Hoeksche Waard en werkt u mee aan een schoner milieu. En dat is ontzettend belangrijk. Ook voor de generaties na ons.

Wanneer u (naast een warmtepomp) interesse heeft in bijvoorbeeld zonnepanelen, een airco, zonneboiler, laadstation of warmtepompboiler, helpen wij u graag!

Daarom kiest u voor een warmtepomp van de Saman Groep

  • A-merken DaikinNibe en Remeha
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
  • Tot 100% gas besparen
  • Betaal pas na plaatsing
  • Tot € 3.700 ISDE subsidie
Familie Ossewaarde | Zonnepanelen en warmtepomp | Saman Groep | Wolphaartsdijk

Ervaringen met een warmtepomp uit de omgeving van de Hoeksche Waard

“Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. De hybride warmtepomp levert een enorme gasbesparing op.”

Familie de Koning

“Voor ons was het belangrijk dat een installateur ruime ervaring heeft en betrouwbaar overkomt met de expertise die je van een installatiebedrijf hoopt te verwachten. Naar ons idee heeft de Saman Groep veel ervaring in het plaatsen van warmtepompen en zonnepanelen. Daardoor was de keuze voor ons niet moeilijk. Het contact verliep uitstekend. Vanaf het begin werd er meegedacht”

Familie Ossewaarde


Hybride of all-electric warmtepomp kopen of huren?

Bent u zich aan het oriënteren om uw woning op een duurzame manier te verwarmen door middel van een warmtepomp? Dan heeft u in de basis keuze uit een all-electric of een hybride warmtepomp. Wilt u uw woning helemaal van het gas af? Kijk dan eens samen met een erkend installateur naar de mogelijkheden van een all-electric warmtepomp. Met een volledig elektrische warmtepomp is het mogelijk om helemaal zonder gas te wonen. Dit type warmtepomp wordt vooral gebruik bij nieuwbouwwoningen en erg goed geïsoleerde bestaande woningen. Een hybride warmtepomp werkt samen met uw bestaande cv-ketel, zoals de Techneco Elga, of bevat een geïntegreerde cv-ketel, zoals de Daikin Altherma. De warmtepomp en de cv-ketel werken daarbij samen om uw huis comfortabel te verwarmen. Wanneer de warmtelevering van de warmtepomp onvoldoende is, bijvoorbeeld tijdens erg koude winterdagen, dan verwarmt de cv-ketel bij. In de praktijk zien we dat hybride warmtepompen veelal worden toegepast in bestaande woningen die nog niet helemaal van het gas af kunnen of bij woningen met een vrij nieuwe cv-ketel.


Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie van de warmtepomp.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

Warmtepomp kopen of huren in de Hoeksche Waard? goed geregeld!

De Saman Groep heeft als doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen in de gemeente Hoeksche Waard bereikbaar te maken en betaalbaar te houden. We doen dit door iedere dag te werken aan innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzame energievoorziening in uw gemeente. Ook werkt de Saman Groep alleen met bewezen A-merk producten en topkwaliteit materialen en volgen onze gecertificeerde vakmannen en -vrouwen regelmatig trainingen en cursussen. Daardoor blijft de kwaliteit hoog en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Duurzame warmte, zonder investering vooraf? Door een warmtepomp te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag!

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan