LET OP! TIJDELIJKE WARMTEPOMP KLANTENSTOP

Vanwege de overweldigende drukte nemen wij momenteel geen nieuwe warmtepompaanvragen aan. Klik hier voor meer informatie over deze klantenstop en om jezelf in te schrijven voor de wachtlijst.

Goeree-Overflakkee helemaal duurzaam!

Al meer dan 1.300 warmtepompen geplaatst in Zuid-Holland. Binnenkort ook in uw huis?

Nederland moet verduurzamen. In het Klimaatakkoord is vastgelegd dat we in 2050 ten opzichte van 2015 maar liefst 80% minder CO₂ moeten uitstoten. Dat is een forse opgave. Ook u als inwoner van de gemeente Goeree-Overflakkee heeft een belangrijk aandeel in de energietransitie. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een duurzame manier van verwarmen met een warmtepomp. Een hybride of all-electric warmtepomp gebruikt duurzame energie uit de lucht, aarde of water om uw woning te verwarmen. Daardoor bespaart u behoorlijk op uw gasverbruik. Wanneer u ervoor kiest om een warmtepomp te kopen of te huren, draagt u bij aan het verduurzamen van de gemeente Goeree-Overflakkee. Bovendien bespaart u tot honderden euro’s per jaar op uw gasrekening. Dat is dubbel zoveel winst!

Wanneer u (naast een warmtepomp) interesse heeft in bijvoorbeeld zonnepanelen, een airco, zonneboiler, laadstation of warmtepompboiler, helpen wij u graag!

Daarom kiest u voor een warmtepomp van de Saman Groep

  • A-merken DaikinNibe en Remeha
  • Tot € 3.700 ISDE subsidie bij bestaande bouw
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
  • Tot 100% gas besparen
  • Betaal pas na plaatsing
Familie Ossewaarde | Zonnepanelen en warmtepomp | Saman Groep | Wolphaartsdijk

Ervaringen met een warmtepomp uit de omgeving van Goeree-Overflakkee

“Voor ons moest het kosten-batenplaatje kloppen. Natuurlijk speelt de subsidie op de warmtepomp ook mee als je hiermee aan de slag gaat, maar uiteindelijk is het rendement op de investering altijd beter dan de rente op de spaarrekening. Dat we tegelijkertijd een positief effect hebben op het milieu is mooi meegenomen.”

Familie Frijters

“De installatie is binnen de afgesproken prijs en planning, zonder problemen gerealiseerd.”

Familie Lanser


All-electric of hybride warmtepomp kopen of huren?

Wanneer u wilt overstappen op een warmtepomp voor de verwarming van uw huis en tapwater, heeft u in de basis keuze uit een all-electric of een hybride warmtepomp. Is het voor u mogelijk om volledig van het gas te gaan doordat u woont in een nieuwbouw- en/of goed geïsoleerde woning? Kijk dan eens naar de mogelijkheden met een all-electric warmtepomp. Daardoor wordt het mogelijk om gasloos te wonen. Is dit voor u nog een stap te ver? Een hybride warmtepomp is dan misschien een oplossing. Deze warmtepomp werkt samen met uw bestaande cv-ketel, zoals de Techneco Elga, of bevat een geïntegreerde cv-ketel, zoals de Daikin Altherma. De warmtepomp en de cv-ketel werken daarbij samen om uw huis comfortabel te verwarmen. Wanneer de warmtelevering van de warmtepomp onvoldoende is, bijvoorbeeld tijdens erg koude winterdagen, dan verwarmt de cv-ketel bij.


Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie van de warmtepomp.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

Warmtepomp kopen of huren in Goeree-Overflakkee? goed geregeld!

De Saman Groep werkt iedere dag aan innovatieve oplossingen die bijdragen aan een groene energievoorziening voor ons allemaal. Het is ons doel namelijk om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen in de gemeente Goeree-Overflakkee bereikbaar te maken. Daarnaast volgen onze installateurs regelmatig trainingen en cursussen, en werken we alleen met A-merk materialen en producten. Daardoor blijft de kwaliteit hoog en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Duurzame warmte, zonder investering vooraf? Door een warmtepomp te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag!

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan