LET OP! TIJDELIJKE WARMTEPOMP KLANTENSTOP

Vanwege de overweldigende drukte nemen wij momenteel geen nieuwe warmtepompaanvragen aan. Klik hier voor meer informatie over deze klantenstop en om jezelf in te schrijven voor de wachtlijst.

Brielle helemaal duurzaam!

Al meer dan 1.300 warmtepompen geplaatst in Zuid-Holland. Binnenkort ook in uw huis?

Ten opzichte van 2015, moeten we in 2050 maar liefst 80% minder CO₂ uitstoten. Dat is vastgelegd in het Klimaatakkoord. Toch is dat een behoorlijke opgave. U als inwoner van de gemeente Brielle heeft ook een belangrijke aandeel in het halen van deze doelstelling. CO₂ kunt u besparen door slimmer met energie om te gaan en door minder fossiele brandstoffen te gebruiken. Uw woning en tapwater kunt u op een duurzame manier verwarmen met een volledig elektrische of hybride warmtepomp. Omdat een warmtepomp gratis energie gebruikt uit de aarde, lucht of water voor de verwarming, verbruikt u veel minder tot zelfs geen vervuilend gas meer. Bovendien kunt u zo honderden euro’s per jaar op uw gasrekening besparen. Overstappen op een warmtepomp is dus goed voor de portemonnee en het milieu. En dat laatste is ontzettend belangrijk om ook volgende generaties nog van onze omgeving te laten genieten.

Wanneer u (naast een warmtepomp) interesse heeft in bijvoorbeeld zonnepanelen, een airco, zonneboiler, laadstation of warmtepompboiler, helpen wij u graag!

Daarom kiest u voor een warmtepomp van de Saman Groep

  • A-merken DaikinNibe en Remeha
  • Tot € 3.700 ISDE subsidie bij bestaande bouw
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
  • Tot 100% gas besparen
  • Betaal pas na plaatsing
Familie Ossewaarde | Zonnepanelen en warmtepomp | Saman Groep | Wolphaartsdijk

Ervaringen met een warmtepomp uit de omgeving van Brielle

“Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. De hybride warmtepomp levert een enorme gasbesparing op.”

Familie de Koning

“Voor ons was het belangrijk dat een installateur ruime ervaring heeft en betrouwbaar overkomt met de expertise die je van een installatiebedrijf hoopt te verwachten. Naar ons idee heeft de Saman Groep veel ervaring in het plaatsen van warmtepompen en zonnepanelen. Daardoor was de keuze voor ons niet moeilijk. Het contact verliep uitstekend. Vanaf het begin werd er meegedacht”

Familie Ossewaarde


Hybride of all-electric warmtepomp kopen of huren?

Bent u zich aan het oriënteren om uw woning op een duurzame manier te verwarmen door middel van een warmtepomp? Dan heeft u in de basis keuze uit een all-electric of een hybride warmtepomp. Wilt u uw woning helemaal van het gas af? Kijk dan eens samen met een erkend installateur naar de mogelijkheden van een all-electric warmtepomp. Met een volledig elektrische warmtepomp is het mogelijk om helemaal zonder gas te wonen. Dit type warmtepomp wordt vooral gebruik bij nieuwbouwwoningen en erg goed geïsoleerde bestaande woningen. Een hybride warmtepomp werkt samen met uw bestaande cv-ketel, zoals de Techneco Elga, of bevat een geïntegreerde cv-ketel, zoals de Daikin Altherma. De warmtepomp en de cv-ketel werken daarbij samen om uw huis comfortabel te verwarmen. Wanneer de warmtelevering van de warmtepomp onvoldoende is, bijvoorbeeld tijdens erg koude winterdagen, dan verwarmt de cv-ketel bij. In de praktijk zien we dat hybride warmtepompen veelal worden toegepast in bestaande woningen die nog niet helemaal van het gas af kunnen of bij woningen met een vrij nieuwe cv-ketel.


Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie van de warmtepomp.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

Warmtepomp kopen of huren in Brielle? goed geregeld!

Het is ons doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen in de gemeente Brielle bereikbaar te maken. Door elke dag te werken aan innovatieve oplossingen die bijdragen aan een groene energievoorziening in uw gemeente, bereiken we dit. Bovendien werkt de Saman Groep alleen met A-merk producten en topkwaliteit montagematerialen. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Tot slot volgen onze gecertificeerde installateurs regelmatig trainingen en cursussen. Daardoor blijft de kwaliteit hoog. Nu, maar ook in de toekomst.

Duurzame warmte, zonder investering vooraf? Door een warmtepomp te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag!

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan