Laadpaal bij jouw Landal GreenParks vakantiewoning regel je via de Saman Groep

Laadpaal bij uw Ruiterplaat vakanties recreatiewoning

Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te rijden. In 2019 werden er zelfs zo’n 140% meer elektrische auto’s verkocht dan het jaar daarvoor. Bovendien komt er vanaf 1 juli 2020 een subsidie van € 4.000 euro beschikbaar op de aankoop van een elektrische auto. Daardoor zet de groei naar verwachting alleen maar door. En dat biedt kansen voor u en uw recreatiewoning.

Een service met verdienmodel

Doordat steeds meer mensen elektrisch rijden, stijgt ook de vraag naar oplaadpunten bij vakantiewoningen. Loop dus geen verhuur mis! Een veilig en professioneel oplaadpunt bij uw recreatiewoning biedt extra service aan uw gasten. Bovendien kunt u de stroom die uw gasten laden, optioneel automatisch verrekenen via een backoffice systeem. Per kWh ontvangt u gemiddeld € 0,28 excl. BTW. Dat betekent dat u - indien wenselijk - de stroom duurder kunt verkopen dan u inkoopt. Daarmee zorgt uw laadpaal jarenlang voor extra inkomsten en een interessant verdienmodel.

Voordelen van een laadpaal bij uw recreatiewoning van Ruiterplaat Vakanties

  • Voorkom onveilige situaties door laden via regulier stopcontact

  • Ontvang automatisch een vergoeding voor afgenomen stroom

  • Creëer meerwaarde voor verhuur

  • Duurzame uitstraling

  • Ontzorgen van de huurder

De beste laadpaal voor uw recreatiewoning: Alfen Eve Single-pro

Voor uw recreatiewoning van Ruiterplaat Vakanties adviseren wij een Alfen Eve Single-pro laadpaal. Op basis van kwaliteit, dienstverlening en (technische) service is de premium Alfen Eve Single-pro momenteel de beste laadoplossing op de markt. Het gebruiksvriendelijke 3,5” beeldscherm biedt inzicht in laadsessies en prijzen. De Alfen Eve Single-pro laadpaal laadt uw elektrische auto moeiteloos tot acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Daarnaast heeft deze laadpaal – in tegenstelling tot een normaal stopcontact – de juiste capaciteiten om uw auto veilig en verantwoord op te laden. Tot slot heeft u met E-Flux ook online inzicht, 24/7 support tot uw beschikking en kunt u optioneel sessies automatisch verrekenen.

Load balancing

Wilt u uw elektrische auto optimaal laden zonder het risico te lopen dat de stoppen eruit vliegen? De Alfen Eve Single-pro is geschikt voor load balancing! Met load balancing wordt het laadvermogen automatisch aangepast naar de beschikbare hoeveelheid stroom. Daardoor blijven de stoppen gespaard op de gebruikelijke piekmomenten. Is het piekmoment voorbij, dan geeft de laadpaal automatisch meer energie. Daardoor profiteert u van optimale laadtijd, veiligheid en flexibiliteit.

Kies ook voor een laadpaal bij uw recreatiewoning

Voor een vakkundig advies en installatie van een laadpaal bij uw recreatiewoning kiest Ruiterplaat Vakanties voor de ervaren en erkende installateur Saman Groep. Met 100 jaar ervaring als toonaangevend totaalinstallateur in Zuidwest-Nederland en 15 jaar ervaring in duurzame energieoplossingen, biedt de Saman Groep professionele dienstverlening op het gebied van laadoplossingen. Van eerlijk en vakkundig advies op locatie en een professionele installatie. Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen en topservice bieden. Het enige wat u hoeft te doen is hieronder uw naam- en adresgegevens in te vullen. De Saman Groep neemt vervolgens contact met u op.

Waarom een laadpaal via de Saman Groep?

  • Ruime ervaring met plaatsen van laadpalen

  • Ruime ervaring met projectmatige installatie op vakantieparken

  • Altijd facturatie achteraf

  • Betrouwbare installateur, al 100 jaar lang

  • Dé partij voor verduurzamen