Duurzaam collectief

Duurzaam collectief

Renewi zonne- en warmtecollectief

Twee duurzame collectieven voor jou, door Renewi en de Saman Groep. Om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor jou bereikbaar te maken, hebben Renewi en de Saman Groep de handen ineen geslagen. Via het Duurzame Collectief kun je als medewerker van Renewi nu zonnepanelen kopen met maar liefst 10% korting en een warmtepomp kopen met 5% korting. Het zonne- en warmtecollectief is open voor aanvragen t/m 31-12-2023. Het persoonlijke advies, de installatie en het periodieke onderhoud worden verzorgd door de Saman Groep.

Door ruim 15 jaar ervaring in duurzame installaties en jaarlijks meer dan 100.000 geplaatste zonnepanelen, ben je daarnaast verzekerd van een ervaren installateur. Bovendien kan de Saman Groep A-merk materialen en producten grootschalig inkopen. Daarmee garanderen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding en scheppen we samen met Renewi voor jou de beste voorwaarden. Daardoor kun je zorgeloos profiteren van het collectieve voordeel.

Een duurzame installatie kopen of huren

  • A-merken zoals Daikin, AIKO en DMEGC

  • Altijd vrijblijvend adviesgesprek telefonisch of op locatie

  • Gratis afhandeling subsidieaanvraag

  • Huur met € 250 cashback

  • Betaal pas na plaatsing van de installatie

  • Tot 25 jaar garantie

Locaties zonne- en warmtecollectief

Houd er rekening mee dat we zonnepanelen in heel Nederland leveren, Waddeneilanden uitgezonderd. Warmtepompen leveren we alleen in de geselecteerde postcodegebieden; 2600, 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5100. Het zonne- en warmtecollectief geldt alleen voor medewerkers woonachtig in Nederland en geldt voor aanvragen t/m 31-12-2023. Postcodes plaatsing warmtepompen: 2600, 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5100. Plaatsing zonnepanelen door heel Nederland, behalve de Waddeneilanden. Renewi zal geen medewerkersgegevens uitwisselen met de Saman Groep. Voor meer informatie over dit aanbod neem je dus zelf contact op met de Saman Groep.

Let op: Helaas mag de Saman Groep geen installaties buiten Nederland installeren. Ben jij woonachtig in het buitenland? Dan kan je helaas geen gebruik maken van deze aanbieding.

Deelnemen aan het duurzame collectief

Deelnemen aan het Zonne- en Warmtecollectief is heel eenvoudig.

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier.

  2. Een adviseur van de Saman Groep neemt contact op voor een telefonisch advies of het maken van een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek op locatie.

  3. Je ontvangt een vrijblijvende offerte en ontdekt hoeveel je kunt besparen.

  4. Je profiteert van je eigen duurzame installatie en de besparing op je energierekening.


Actievoorwaarden Profiteer als medewerker van Renewi met het Zonne- en Warmtecollectief van 10% korting op zonnepanelen en 5% korting op een warmtepomp. Bij huren ontvang je € 250 cashback. Het zonne- en warmtecollectief geldt alleen voor medewerkers woonachtig in Nederland en geldt voor aanvragen t/m 31-12-2023. In Zuidwest-Nederland* telefonisch advies of advies op locatie en installatie door de Saman Groep. Buiten deze regio enkel telefonisch advies en installatie door regiopartners van de Saman Groep. Helaas mag de Saman Groep geen installaties buiten Nederland installeren. *Postcodes plaatsing warmtepompen 2600, 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5100. Plaatsing zonnepanelen door heel Nederland, Waddeneilanden uitgezonderd. Renewi zal geen medewerkersgegevens uitwisselen met de Saman Groep. Voor meer informatie over dit aanbod neem je dus zelf contact op met de Saman Groep.

Aanvraag duurzaam collectief

Bedrijfsnaam werkgever

Personeelsnummer

Aanhef

Voornaam

Achternaam

Postcode en huisnummer

E-mailadres

Telefoonnummer

Ik wil een offerte voor (meerdere opties mogelijk)

Wil je kopen of huren