Laadpaal bij jouw Landal GreenParks vakantiewoning regel je via de Saman Groep

Een eigen laadpaal ij jouw recreatiewoning van Landal Greenparks Port Greve

Voor u en uw huurders

Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te rijden. In 2019 werden er zelfs zo’n 140% meer elektrische auto’s verkocht dan het jaar daarvoor. Bovendien is er sinds 1 juli 2020 een subsidie van € 4.000 euro beschikbaar op de aankoop van een elektrische auto. Daardoor zet de groei naar verwachting alleen maar door. En dat biedt kansen voor u en uw recreatiewoning.

Een service met verdienmodel

Doordat steeds meer mensen elektrisch rijden, stijgt ook de vraag naar oplaadpunten bij recreatiewoningen. Loop dus geen verhuur mis! Een veilig en professioneel oplaadpunt bij uw recreatiewoning biedt extra service aan uw gasten. Bovendien kunt u de stroom die uw gasten laden optioneel automatisch verrekenen via een backoffice systeem.

Uw laadpaal zorgt tevens voor extra inkomsten aangezien u de verkoopsprijs zelf kunt instellen. Aangeraden is de marktprijs te hanteren voor publieke laadpalen, zoals de laadpalen van Landal op hun parkeerterrein. Echter, voor uw eigen laadpas kunt u het apparaat instellen om slechts voor de veel lagere kostprijs te laden.

Voordelen van een laadpaal bij uw Landal Port Greve recreatiewoning

 • Voorkom onveilige situaties door laden via regulier stopcontact

 • Ontvang automatisch een vergoeding voor afgenomen stroom

 • Creëer meerwaarde voor verhuur

 • Duurzame uitstraling

 • Ontzorgen van de huurder

De beste laadpaal voor uw recreatiewoning: Alfen Eve Single-pro 

Voor uw recreatiewoning adviseren wij een Alfen Eve Single-pro laadpaal. Op basis van kwaliteit, dienstverlening en (technische) service is de premium Alfen Eve Single-pro momenteel de beste laadoplossing op de markt. Het gebruiksvriendelijke 3,5” beeldscherm biedt inzicht in laadsessies en prijzen. De Alfen Eve Single-pro laadpaal laadt uw elektrische auto - en die van uw huurder - moeiteloos tot acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Daarnaast heeft deze laadpaal – in tegenstelling tot een normaal stopcontact – de juiste capaciteiten om uw auto veilig en verantwoord op te laden. Tot slot heeft u met E-Flux (backoffice) ook online inzicht, 24/7 support tot uw beschikking en kunt u optioneel de laadsessies van uw huurder automatisch verrekenen.

Load balancing

Wilt u uw elektrische auto optimaal laden zonder het risico te lopen dat de stoppen eruit vliegen? De Alfen Eve Single-pro is geschikt voor load balancing! Met load balancing wordt het laadvermogen automatisch aangepast naar de beschikbare hoeveelheid stroom. Daardoor blijven de stoppen gespaard op de gebruikelijke piekmomenten voor bijvoorbeeld huishoudapparaten en een sauna. Is het piekmoment voorbij, dan geeft het laadstation automatisch meer energie aan de auto. Daardoor profiteert u van optimale laadtijd, veiligheid en flexibiliteit.

Kies ook voor een laadpaal bij uw recreatiewoning

Voor een vakkundig advies en installatie van een laadpaal bij uw recreatiewoning kiest Landal Port Greve voor de ervaren en erkende installateur Saman Groep. Met 100 jaar ervaring als toonaangevend totaalinstallateur in Zuidwest-Nederland en 15 jaar ervaring in duurzame energieoplossingen, biedt de Saman Groep professionele dienstverlening op het gebied van laadoplossingen. Van eerlijk en vakkundig advies op locatie en een professionele installatie. Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen en topservice bieden. Het enige wat u hoeft te doen is hieronder uw naam- en adresgegevens in te vullen. De Saman Groep neemt vervolgens contact met u op.

Naast de installatie van een laadpaal is de Saman Groep ook de partij andere verduurzaming van uw recreatiewoning. Wilt u meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen, zonneboiler of een warmtepomp? Geef dan bij opmerkingen aan waar u aanvullend advies over ontvangt, zodat wij u hier persoonlijk over kunnen adviseren. Indien u op de hoogte bent van uw elektra en gas verbruik, wilt u dit er dan bij vermelden? Hiermee kunnen wij het advies nog passender maken.

Waarom een laadpaal via de Saman Groep?

 • Ruime ervaring met plaatsen van laadpalen

 • Ruime ervaring met projectmatige installatie op vakantieparken

 • Altijd facturatie achteraf

 • Betrouwbare installateur, al 100 jaar lang

 • Dé partij voor verduurzamen

Profiteer mee met het Landal collectief

Plaatsen wij meerdere laadpalen op Landal Port Greve? Dan profiteert u van staffelkorting op uw laadstation!

 • 2-4 laadstations          € 50 korting per laadpaal

 • 5-8 laadstations          € 75 korting per laadpaal

 • > 8 laadstations          € 100 korting per laadpaal