Zonnepanelen voor SKISH Indoor Ski- en Squashcentrum

Als je een groot pand hebt én veel stroom verbruikt, zijn zonnepanelen een hele goede optie. Zo ook voor SKISH Indoor Ski- en Squashcentrum in Berkel-Enschot. Jeroen koos voor de Saman Groep als duurzame partner om de zonnepanelen te plaatsen en vertelt over zijn ervaring.

Voor behoud van een koel en gezond klimaat

Een duurzame stap zetten was logisch voor Jeroen: “Als wintersporters zijn wij onlosmakelijk verbonden met, en afhankelijk van, de natuur. Door de opwarming van de aarde smelten de gletsjers steeds verder en worden de winters steeds zachter. Dit is niet alleen een slechte ontwikkeling voor het klimaat, maar ook voor de wintersport.

Als wintersport gerelateerd bedrijf is het voor ons vanzelfsprekend om een steentje bij te willen dragen aan een gezond en koel klimaat. Daarom kozen wij voor zonnepanelen; goed voor het klimaat en het realiseert een mooie kostenbesparing op de hoge energieprijzen.”

Bereikbare duurzame installateur

“Via een klant kwamen we bij de Saman Groep uit. Hij wees ons op Saman als duurzame installateur in Breda. Het contact is over het algemeen soepel en informeel verlopen. Bovendien was onze contactpersoon goed bereikbaar en als er even geen gehoor was, werden wij netjes teruggebeld.” vervolgt Jeroen.

Vriendelijk en capabele plaatsing van de installatie

De Saman Groep werkt altijd met vakkundige en gecertificeerde monteurs en dat merk je; “Het werk is netjes en vlot uitgevoerd door vriendelijke en capabele mensen. Ze lieten ons achter met een goed functionerende zonnestroominstallatie. Er moet alleen nog een zekering worden verzwaard en dan is alles helemaal in orde. Ondertussen profiteren we al van de besparing dankzij onze eigen opgewekte zonnestroom.” sluit Jeroen af.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *